radyo
radyo

SİYASET

İŞTE CUMHURBAŞKANI'NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 223 YATIRIM

8. Açılış Bayramı’nda Kocaeli’de hayata geçirilen 223 yatırımın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

11 Mart 2017 Saat: 11:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.254 kez okunmuştur

İŞTE CUMHURBAŞKANI'NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 223 YATIRIM
İŞTE CUMHURBAŞKANI'NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 223 YATIRIM

12 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8. Açılış Bayramı kapsamında Kocaeli’ye geliyor. Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Perşembe Pazarı Alanı'nda törenle gerçekleştirilecek.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 515 MİLYON TL

Açılışı yapılacak 851 milyon değerindeki projelerden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlayıp kente kazandırdığı hizmetlere 515 milyon TL harcandı. Kocaeli’ne kazandırılan projelerin önemli bir bölümü Büyükşehir Belediyesi’ne aitken bu hizmetler kentin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak türden olması dikkat çekiyor. Ulaşımdan tesislere, çevreden altyapıya kadar birçok hizmetin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Bu hizmetlerin içinde İzmit 15 Temmuz Köprülü Kavşağı, Çayırova Tem Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı, Kocaeli Biyolojik Atıksu ve İçmesuyu Arıtma Tesisleri, Karamürsel Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası gibi projeler yer alıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑