radyo
radyo

EKONOMİ

İSU BUNALTTIN ARTIK!

İSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan altyapı çalışması nedeniyle Alemdar Caddesi’nin bazı bölümleri trafiğe kapatıldı. Bugün bitmesi gereken çalışma 3 günlük süre içerisinde cadde esnafını sıkıntıya soktu.

7 Ağustos 2017 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.495 kez okunmuştur

İSU BUNALTTIN ARTIK!
İSU BUNALTTIN ARTIK!

İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi, Alemdar Caddesi üzerinde, İSU Genel Müdürlüğü’nün yağmur suyu hattı imalat çalışması nedeni ile trafik düzenlemesine gidilecek. Bu kapsamda 5 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00 ile 08 Ağustos Salı günü saat 07.00 arasında çalışma yapılan Alemdar Caddesi’nin Cemil Karakadılar Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi arasında kalan kısım kademeli olarak araç trafiğine kapatıldı.

KİMİ ESNAF DÜKKAN AÇAMADI
Ayrıca Cumhuriyet Caddesi’nin Cevdet Hoca Caddesi ile Alemdar Caddesi arasında kalan kısımda trafik düzenlemesi yapılarak araçların alternatif ulaşım için Alemdar Caddesi -Hürriyet Caddesi güzergahına verildi. Durum 3 gün sürdü çalışmanın bugün itibari ile bitmesi beklenirken çalışmanın mağdur isimleri yine vatandaş ve esnaf oldu. Çalışma yapılan caddelerde dükkanları bulunan esnaflar mağdur oldu hatta kimi esnaf dükkanını açmadı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑