radyo
radyo

SİYASET

İzmit-Kandıra duble yolunun temeli atıldı

İzmit-Kandıra yolundaki kazalara çare olacak duble yolun temel atma töreni Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi

19 Kasım 2016 Saat: 17:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.139 kez okunmuştur

İzmit-Kandıra duble yolunun temeli atıldı
İzmit-Kandıra duble yolunun temeli atıldı

Maliyeti 218 Milyon TL olan İzmit-Kandıra arasında ki duble yol projesinin temel atma törenine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan başta olmak üzere Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal,Vali Hasan Basri Güzeloglu,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Ibrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ilyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Izmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Izmit Kaymakamı Ersim Emiroğlu,Izmit Belediye Başkanı Nevzat Dogan,Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken katılımıyla gerçekleştirildi.

 

41 KM OLACAK

Törende ilk konuşmayı  Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal yaptı. Yol hakkında bilgi veren Kartal,"41 kilometre surecek olan yolun herkese hayırlı olmasını diliyorum"dedi.  Kartal'in ardindan konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Ibrahim Karaosmanoğlu, trafiği insan vücudunda ki kan dolaşımına benzetti. Karaosmanoglu" karayolimuz yeterli degil. Bu projle çok büyük trafik sorunumuz ortadan kalkacak. Temel atmamızın bir an önce hizmete dönüşmesini diliyorum" dedi. Karaosmanoglu'nun ardından konuşma yapan Vali Güzeloglu" Kocaeli hergün gelişen, milletine devletine bağlı bir büyükşehir. Kocaeli hizmetinin en ötesine layık. Yolun ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

BÖYLE BİR ŞEHİRDE YAŞAMAK AYRICALIK

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, törende yaptığı konuşmada "Böylesine hayırlı bir tesisin temel atma töreninde bir arada olmaktan mutluyuz. Kocaeli dünyanın en güzel şehirlerinden biri. En çok veren şehri Kocaelidir. Böyle bir şehirde yaşamak büyük bir ayrıcalık. Bu şehre hizmet etmekte çok büyük ayrıcalık. Bu topraklara Türk islam mührunun vurulduğu en onemli merkezlersen biri Kandıra. Bu projeyle inşallah Izmit Kandıra arası 30 dakikaya düşecek.Bu projenin toplam maliyeti 218 milyon Türk Lirası.Yolun ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi .

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑