radyo
radyo

EKONOMİ

İZMİT SELE TESLİM OLDU

İzmit’i etkisi altına alan kar ve ardından başlayan sağanak yağmur kenti göle çevirdi. Birçok binanın zemin katlarında sel baskınları yaşanırken kentin ana güzergahlarında yollar da yağmur sularında teslim oldu.

30 Aralık 2016 Saat: 11:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.403 kez okunmuştur

İZMİT SELE TESLİM OLDU
İZMİT SELE TESLİM OLDU

İzmit'te etkili olan kar ve ardından başlayan sağanak yağmur, kenti göle çevirdi. Altyapı eksikliğinin her yağışta hissedildiği kentin bazı bölgelerinde su baskınlarını meydana geldi. Sel baskınlarının yaşandığı Yahya Kaptan mahallesinde geçen yağmur sularının alt yapı şebekesini taşırması sonucunda birçok binanın zemin katlarında su baskınları meydana geldi. Su baskını yaşanan bina sakinleri ise itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede birçok noktaya sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışması ile su baskını yaşanan bölgelere su pompaları kuruldu.

 

Sürücüler zor anlar yaşadı

Kurulanan su pompaları yardımıyla bina içlerinde biriken sular tahliye edilirken baskın sonucu meydana gelen maddi hasarın belirlenmesi için ise çalışma başlatıldı. Yahya Kaptan Mahallesinde ve kentin önemli güzergahlarında biriken yağmur suları nedeniyle onlarca araç arızalandı. Yollarda biriken yağmur suları nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken Ömer Türkçakal Bulvarı’nda biriken sular nedeniyle trafik Başiskele istikametinde tek şeritten sağlandı. İtfaiye ekipleri sabah saatlerine kadar su baskınları ile mücadele etti. 

img_0014.jpg

img_0021.jpg

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑