radyo
radyo

SPOR

KEV'in yeni başkanı Bahri Yavuz

KEV kongresi'nden Bahri Yavuz tek aday olarak başkan çıktı.

25 Aralık 2016 Saat: 12:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.632 kez okunmuştur

KEV'in yeni başkanı Bahri Yavuz
KEV'in yeni başkanı Bahri Yavuz

Kocaeli Eğitim Vakfı Olağanüstü Genel Kurulu bu sabah toplandı. Kongre saat 11.00'de başladı. Kocaelispor'un borçlarının ödenmesi açısından büyük önem taşıyan kongre KYÖD Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Kocaeli Eğitim Vakfı'nın 80 mütevelli üyesi bulunuyor. Kongrede çoğunluğun sağlanması için 41 kişinin kongrede bulunması gerekiyor. Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz'un tarihi kongrede tek aday olması bekleniyor.

BAHRİ YAVUZ'UN MUHTEMEL YÖNETİMİ

Bekir Halefler
Bülent İlter
Sinan Güneri
Lale Tığ
Burak Kasım
Mehmet Seymenbaşı
Mesut Baki Efe
Serhan Kasım
Yağız Yalta
Melik Fırat Taşer

haber-ici(90).jpg

Genel Kurulun Divan Başkanlığını Feridun Güray Üstlendi. Başkan Vekili Bekir Halefler ve yazman Mesut Baki Efe Kongre saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı'nın ardından başladı.

Mevcut Başkan Zeynel Başlak yaptığı konuşmada "Bugun Olağanüstü Genel Kurul kararı aldık ve buradayız. Derince'de 49bin metre karelik spor sesisi yapılmış ve 1995 senesinde hizmete açılmıştır. Bu tesis belediye tarafından kiralanmıştır. Kirasını talebelere burs geliri olarak kullanılmış ve Kocaelispor'a da yardım edilmiştir. Bu tesis Sayın Sefa Sirmen'den sonra bu tesisin kira süresi belli bir süre daha devam etmiştir. Daha sonra Sayın Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir karar aldı ve bu tesisin kullanımı Kocaelispor'a verdi.

haber-ici(91).jpg

Zeynel Başlak konuşmasının devamında ise "üyelerimizden Bahri Yavuz kardeşimiz eğer yönetime kendi ekibiyle gelirse imar durumunu halledeceğini söyledi. Bu tesise değer kazandıracaklar. Daha sonra yeni yönetim bu işin takipçisi olacak. Kocaelispor'un da ayakları yere basacak biz de bu durumdan memnun olacağız. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan "Sefa beye geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Çok değerli büyüklerim, bizim için Kocaelispor siyasetin üstünde. Kocaelispor'a hiçbir zaman siyaseti sokmamak gerekiyor. Bizim için gençlerimiz bir değerdir. Bugüne kadar hizmet eden ağabeylerime teşekkür ediyorum. Gelecek olan yönetime ise büyük görev düşüyor. Kocaelispor'u amatör ligde 20 bin kişiyle sahaya çıkararak büyük şey başardı. Sorumluluklar büyük. Kocaelispor bayrağını bir adım yükseğe taşıyacaklar. Onun için bir bütünlük içerisinde yeni gelecek yönetime başarılar diliyorum. Bahri Yavuz ve yönetiminin her zaman yanındayım" dedi.

haber-ici(93).jpg

Başkan Bahri Yavuz listesini divan kuruluna sundu. Listenin yeşil siyah olması dikkat çekti.

BAHRİ YAVUZ'UN KONUŞMASI..

Bahri Yavuz "Şehre biraz katkımız olacaksa bütün büyüklerimizin yanımızda olmasını istiyoruz. Biz bulunduğumuz ortamın oksijenini arttırmak istiyoruz. Bu vakıf gerçekten arkadan gelen neslin enerjisiyle çok büyük işler yapacak. Lütfen bizim yanımızda olun. Kocaelispor bizim çocukluk hayalimiz. Bu şehir bir tutkalın etrafında toplanacaksa bu Kocaelispor ile olur. Biz kazan kazan yapmak zorundayız.

haber-ici(92).jpg

Biz asla Sefa Sirmen'in nezdinde bir haksızlık yapmadık. Kendisi de kısa bir süre sonra yanımızda olacak. Son sözüm Zeynel Başlak'adır. Bir sorumluluk üstlendi. Bu süreçte bize verdiği katkıdan ötürü teşekkür ediyorum. Ben yönetim kurulu adına söz veriyorum bu şehirde havayı hissedeceksiniz." diyerek sözlerini tamamladı.

haber-ici(94).jpg

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑