radyo
radyo

SİYASET

KILIÇDAROĞLU'NA SORDU; 'ATATÜRK'ÜN İLKELERİNİ SAYABİLİR MİSİNİZ'

Kemal Kılıçdaroğlu'nın Sakarya'da karşılanışı sırasında CHP liderinin yanına yaklaşan bir kişi Atatürk'ün ilkelerini sordu.

8 Mart 2017 Saat: 20:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.680 kez okunmuştur

KILIÇDAROĞLU'NA SORDU; 'ATATÜRK'ÜN İLKELERİNİ SAYABİLİR MİSİNİZ'
KILIÇDAROĞLU'NA SORDU; 'ATATÜRK'ÜN İLKELERİNİ SAYABİLİR MİSİNİZ'

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu,  Sakarya ziyaretine, Fırat Kalkanı operasyonunda El Bab'da şehit düşen sözleşmeli er Ömer  Akkuş'un  Kaynarca ilçesindeki ailesini ziyaret ederek başladı. Bu arada  Sakarya'da karşılanışı sırasında CHP liderinin yanına yaklaşan bir kişi  Atatürk'ün ilkelerini sordu.

ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu,  Sakarya ziyaretine, Fırat Kalkanı operasyonunda El Bab'da şehit düşen sözleşmeli er Ömer  Akkuş'un  Kaynarca ilçesindeki baba ocağını ziyaret ederek başladı.

 

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu,  Sakarya'ya gelişinde TEM Otoyolu  Arifiye gişeleri çıkışında karşılandı.

Kemal  Kılıçdaroğlu buradan Fırat Kalkanı operasyonunda El Bab'da şehit düşen sözleşmeli er Ömer  Akkuş'un  Sakarya'nın  Kaynarca ilçesindeki baba ocağını ziyaret etti.  Kılıçdaroğlu, şehit Ömer  Akkuş'un babası Mahmut ve annesi Ayşe  Akkuş'a başsağlığı dileğinde bulundu.

''ATATÜRK'ÜN İLKELERİNİ SAYAR MISINIZ EFENDİM?''

Kılıçdaroğlu'na şehit evinin yan tarafında bulunan Uzakkışla Köyü Camii bahçesinde çay ve kuru pasta ikram edildi. Burada bir süre şehit ailesi ve vatandaşlarla sohbet eden  Kılıçdaroğlu daha sonra  Atatürk Spor Salonu'nda  8 Mart  Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programa katılmak üzere  Adapazarı'na gitti.

Bu arada  Kılıçdaroğlu'nun TEM otoyolu  Arifiye gişelerinde karşılanışı sırasında Yakup Çoruh adlı bir kişi yanına yaklaşarak, "Atatürk'ün, büyük liderin partisinin genel başkanı hoş geldiniz  Sakarya'mıza. Sakaryalılar olarak bir ricam var efendim sizden.  Atatürk ilkelerini sayabilecek misiniz efendim? Bir ikincisi de oylanacak olan anayasanın 18 maddesinin 8'inci maddesinde başbakanın olmadığını araştırırsanız görürsünüz efendim." dedi.

''BU SORUYU SORARSAN SENİ KUTLAYACAĞIM''

Kemal  Kılıçdaroğlu, "Hiç meraklanma. Bir şey söyleyebilir miyim? Başbakanlık zaten yok. Oradaki açıklama şu; Ben size şunu söyleyeyim. Diyelim ki seçimler oldu. Bir parti çoğunluğu sağladı parlamentoda. Normalde bugünkü şartlarda onun başkanının başbakan olması lazım. Bugünkü şartlarda öyle olması lazım. Şimdi diyelim ki ilk seçimde yüzde 51'i tutamadı. İkinci seçime gidiyoruz, başkan için yüzde 51'le partide çoğunluğu değil, bir başka kişi başkan seçildi, mümkün mü? Olabilir. O zaman mecliste çoğunluğu olan partiyle başkan uyumlu çalışabilir mi?" dedi.

Gürsel Tekin ise, "Sen de onlara şunu sor, deyin ki, 'Yahu bir ülkenin  Bakanlar Kurulu'nun 3'te 1'i ülkeyi soydu, bunlara neden hesap sormadınız?' bu soruyu sorarsan seni kutlayacağım." dedi.

Yakup Çoruh'un bir kamu kurumunda işçi olarak çalıştığı, daha önce de bir cenaze töreni sırasında  Hakan Şükür'e tepki gösterdiği, sosyal medya profilinde de  Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafını kullandığı belirtildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑