radyo
radyo

SİYASET

KILIÇDAROĞLU'NUN KOCAELİ'YE GELECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

Adalet Yürüyüşü’nün 5’inci gününde yürüyüşe destek vermek amacıyla basın açıklaması gerçekleştiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Genel Başkanımız 2 ya da 3 Temmuz’da ilimizde olacak’ dedi.

20 Haziran 2017 Saat: 09:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 727 kez okunmuştur

KILIÇDAROĞLU'NUN KOCAELİ'YE GELECEĞİ TARİH BELLİ OLDU
KILIÇDAROĞLU'NUN KOCAELİ'YE GELECEĞİ TARİH BELLİ OLDU

CHP İl Örgütü, 5 gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne destek amacıyla her gün Sabri Yalım Parkı’nda saat 18.00’de yaptığı eyleme 5’inci gününde de devam etti. Adalet yürüyüşüne destek eylemine CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yanı sıra, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, Körfez İlçe Başkanı Mehmet kaçar, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, İzmit İlçe başkanı Mehmet ümit Küçükkaya, eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, kadın kolları başkanları, gençlik kolları ve çok sayıda partili yer aldı. Yağmur altında yapılan adalet yürüyüşüne destek eyleminde açıklamayı CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptı.

 

BİZE ÇADIRI ÇOK GÖRDÜLER

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Genel Başkanımızın Ankara’da başlayıp bugün 5’incisini tamamladığı Adalet yürüyüşü devam etmekte. Biz de Kocaeli örgütü olarak birinci gün ve dördüncü gün yürüyüşe katıldık. Bu yürüyüşün hiçbir siyasi amacı yok. Adalet dışında hiçbir istemi yok. Ben istedim ki sayın valimiz bize çadır göndersin ve adalet ile ilgili açıklamayı yaparken vatandaşlarımız ıslanmasın. Her şey için çadır bulanlar bize bu çadırı çok görüyorlar. Çadır tahsisini yapmayan yetkilileri buradan protesto ediyorum” dedi.

 

KILIÇDAROĞLU 2 VE 3 TEMMUZDA İLİMİZDE

Adalet herkesin her zaman ihtiyaç duyacağı ve yok olduğu zaman hissedilen kavramdır. Bu adaleti sağlamak bizim görevimizdir. Yürüyüş 2 ya da 3 Temmuz’da Kocaeli’de olacak. 5 etap boyunca bizler de o yürüyüşte olacağız. Biz bütün vatandaşlarımızı bu yürüyüşte görmek istiyorum. Biz kendi üstümüze düşeni yerine getiriyoruz. Her gün saat 18.00’de Sabri Yalım Parkı’nda açıklama yapacağız” diye konuştu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑