radyo
radyo

SİYASET

KOCAELİ HALKINI BİLDİĞİN 'UYUYAN GÜZEL' YAPTILAR

6 Ocak 2009'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin dev projesi tam gaz ilerliyor diye Büyükşehir'in İnternet sitesine şatafatlı haber yapmışlar. SEKATEL TAM GAZ İLERLİYOR diye de başlık atmışlar. Bu haber halen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde duruyor.

25 Temmuz 2017 Saat: 19:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.760 kez okunmuştur

KOCAELİ HALKINI BİLDİĞİN 'UYUYAN GÜZEL' YAPTILAR
KOCAELİ HALKINI BİLDİĞİN 'UYUYAN GÜZEL' YAPTILAR

Sene 2009, tam 8 yıl öncesi. Her seçim döneminin gözde vaadi, Teleferik Projesini Ak Partili Büyükşehir Belediyesi öye bir anlatıyor ki, adını da SEKATEL koymuşlar. İnşaat başlamış, hatta tam gaz ilerliyormuş

8 yıl içerisinde herhalde bu proje tamamlanmıştır değil mi?

O zamanın Genel Sekreteri Münir Karaloğlu'na, "Yalan Söylüyorsunuz, bu vatandaşı kandırıyorsunuz. Ömer Polat'ı da yanınıza alıp, Paris senin, Roma benim dolaşıyor, tüm gezilerin masrafını bizim cebimizden çıkarıyorsunuz" dediğimde Münir Karaloğlu bana dava açmıştı. 

O davayı kaybetti. Sonra ben kendisine dava açtım. Bursa'ya vali olacaktı. Açtığım dava nedeniyle vali olamadı. Bir süre sonra Ağrı'ya, malumunuz şimdi de Antalya'ya vali oldu bu beyefendi.

Bakın her zaman belgeli, yaptığımız haberlerden birini daha burada yayınlıyorum.

Ama öncesinde Başkan Danışmanı Ömer Polat'a da iki cümle sarf etmek istiyorum.

Yayında olmayan radyolara bile reklam ve tanıtım gönderen Büyükşehir Belediyesi, sahibi olduğum, RADYO NİKOMEDYA, RADYO TUTKU, RAKS FM ve RADYO LIFE'a reklam göndermiyor. Arayıp sorduğumda bütün kapıları Ömer Polat'ın kapattığı sonucuna ulaşıyorum. Kendisini aradığımızda ise hiçbir şekilde telefonlara çıkmıyor.

Ömer Polat'tan ricamız şu SEKATEL PROJESİ ne durumda, hala tamgaz ilerliyor mu bize bir bilgi versin.

İŞTE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN İNTERNET SİTESİNDEKİ HABER. NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN HEMDE!

SEKATEL teleferik tam gaz ilerliyor

Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımda alternatif bir model olarak görülen teleferik için çalışmalarına hız verdi. Sekatel olarak adlandırılan proje ile  Sekapark-Topçular-Umuttepe arasında teleferik hattı kurulacak.

KARALOĞLU BAŞKANLIĞINDA

Projeyle ilgili ciddi adımlar yaz sonunda atılmaya başlamıştı. Çalışmayı proje aşamasından uygulamaya sokmak için çalışan Büyükşehir ekibi geçtiğimiz gün Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlığında toplandı.  Toplantıya Büyükşehir Belediyesi’nden Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Başkan Danışmanları Ömer Polat ve Erkan Ayan, Imar ve Şehircilik Daire Balkanı Gökmen Mengüç, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, Fen İşleri Daire Başkan Yardımcısı Ali Alpaslan ve teknik ekip katıldı. Genel sekreter Karaloğlu, teknik sorumlularıyla birlikte, İzmit’in üst kısımlarında Körfez manzaralı teleferik hattı için tespit çalışmaları gerçekleştirdi. Kısa sürede önemli mesafe kat eden Büyükşehir ekibi, teleferik projesinin uygulanması öncesinde son değerlendirmelerini gerçekleştirdi.

SEKAPARK’TAN UMUTTEPE’YE

Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 yılı yatırım programına alınan Teleferik Projesi’nde ilk olarak Sekapark ile Topçular arasına  yaklaşık 2.2 km teleferik hattı çekilecek. 8 kişilik 17 adet gondol tipi kabinden oluşacak teleferik hattı sayesinde, Kocaeli ve İzmit Körfez’i büyük bir keyifle izlenebilecek ve İzmit’in üst kesimlerine saatte 2000 kişi rahatlıkla ulaşabilecek. Projenin ikinci etabında Topçular-Umuttepe arasına da teleferik hattı çekilerek, Umuttepe Duble Yolu’ndan sonra bölgeye alternatif yeni bir ulaşım ağı daha oluşturulmuş olacak.

Son Güncelleme : 06.01.2009 10:27:11

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑