radyo
radyo

SİYASET

Kocaeli HDP binası önünde yoğun güvenlik!

İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırıları sonrasında emniyet müdürlükleri alarma geçti. İlimizde HDP il binası önünde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken her duruma karşı hazırlıklar yapıldığı görüldü

19 Aralık 2016 Saat: 14:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 944 kez okunmuştur

Kocaeli HDP binası önünde yoğun güvenlik!
Kocaeli HDP binası önünde yoğun güvenlik!

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısında 36 polis, 44 kişi şehit olurken 166 kişi yaralandı. Bu saldırının acıları tazeliğini korurken, Kayseri’den yeni bir saldırı haberi geldi. Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde yapılan terör saldırısında 14 asker şehit olurken, 55 kişi yaralandı. Yaşanan bu terör saldırıları sonrasında ülke genelinde provokatif söylemlerinin artmasıyla birlikte emniyet güçleri harekete geçti.

 

HDP ÖNÜNDE ÖNLEM

Olumsuz bir durum yaşanmaması ve yaşanabilecek çatışmaların önüne geçmek için emniyet güçleri HDP binaları önünde geniş güvenlik önlemi aldılar. İlimizde de yürüyüş yolu Ziraat Bankası dört yol mevkiinde bulunan HDP Kocaeli İl Başkanlığı önünde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. İlimizde yapılan yürüyüşler ve teröre tepkiler sonrasında emniyet güçleri HDP binası önünde demir bariyerleri bekletmeye başladı.

 

PROVOKATİF EYLEMLERE DİKKAT

24 saat üzerinden HDP binası önünde polis ekipleri nöbet tutmaya başlarken, siyasilerden uyarılar yapılmaya devam ediyor. Özellikle yaşanan terör saldırıları sonrasında ülkenin iç savaşa sürüklenmesi için yapılan provokatif hareketlere dikkat edilmesi isteniyor. Emniyet güçleri bu noktada vatandaşı uyarılarda bulunuyorlar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑