radyo
radyo

EKONOMİ

KOCAELİ'DE 13 YAŞINDAKİ KIZ EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde evinden kaçan 13 yaşındaki kıza uyuşturucu içirip cinsel istismarda bulunan, aralarında küçük yaşta çocukların da olduğu 11 kişi gözaltına alındı.

22 Şubat 2017 Saat: 18:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.703 kez okunmuştur

KOCAELİ'DE 13 YAŞINDAKİ KIZ EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI
KOCAELİ'DE 13 YAŞINDAKİ KIZ EVDEN KAÇTI, BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Kocaeli'nin  Başiskele ilçesinde evinden kaçan 13 yaşındaki kıza uyuşturucu içirip cinsel istismarda bulunuldu. Olayın ardından aralarında küçük yaşta çocukların da olduğu 11 kişi gözaltına alındı.

POLİS AİLEDEN BİLGİ ALDI

Başiskele'de oturan ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki C.G. evinden kaçarken, bir hafta sonra bulundu. C.G.'nin evden kaçtığında birlikte olduğu kişilerin kendisine uyuşturucu verdiğini söylemesi üzerine, İl  Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi görevlileri, C.G'nin ailesi ile görüşerek olayla ilgili bilgi aldı.

 

EŞ ZAMANLI OPERASYONLA YAKALANDILAR

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü C.G'ye uyuşturucu madde veren ve cinsel istismarda bulunan 11 şüphelinin tespitini yaptı. Ardından  Emniyet Müdürlüğü ekipleri 11 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşı küçük kıza uyuşturucu temin eden, içmesine aracılık eden ve uyuşturucu maddenin etkisindeyken kendisine cinsel istismarda bulunan, aralarında yaşı küçük erkek çocuklarının da bulunduğu 11 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑