radyo
radyo

ASAYİŞ

KOCAELİ'DE SUÇ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

9 Haziran 2017 Saat: 11:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.495 kez okunmuştur

KOCAELİ'DE SUÇ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
KOCAELİ'DE SUÇ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, darp cebir ve tehditte bulundukları iddiası ile bir guruba yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, daha önce çeşitli iddialar ile gözaltına alınan ve bir süre tutuklu yargılandıktan sonra tutuksuz olarak yargılanmasına karar verilen, hakkında Yargıtay’da karara bağlanmayı bekleyen dosyalar olduğu öğrenilen Oktay Ö. ve beraberindeki 9 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, 25 adet 9 mm çaplı fişek, 1 adet şarjör, 340 bin TL meblağlı banka çeki,2 adet 277 bin TL meblağlı borç senedi, değişik meblağlarda 16 adet banka çeki fotokopisi, alacak-verecek kayıtlarının kayıt altına alındığı çeşitli evraklar ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 2 şüpheli önceki gün adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1 kişi tutuklanırken diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan 7 kişi ise Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Çete lideri olduğu öne sürülen Oktay Ö. adliyeye sevk edilirken görüntü alan basın mensuplarına “Bana komplo kurdular” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑