radyo
radyo

SİYASET

KOCAELİ'DEKİ ROMANLAR REFERANDUM TERCİHİNİ AÇIKLADI

Roman Konferedasyonu’nun ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın ortaklaşa düzenlediği Roman Evet Platformu’nda konuşan Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar neden evet denilmesi gerektiğini anlattı.

17 Mart 2017 Saat: 12:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.220 kez okunmuştur

KOCAELİ'DEKİ ROMANLAR REFERANDUM TERCİHİNİ AÇIKLADI
KOCAELİ'DEKİ ROMANLAR REFERANDUM TERCİHİNİ AÇIKLADI

Roman Konferedasyonu’nun ve Sivil Toplum Kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği ‘Roman Evet Platformu’ bugün Antik Kapı Restoran’ da gerçekleşti. Etkinliğe, Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar’ın yanı sıra Kocaeli Marmara Romanlar Derneği Federasyon Başkanı Erkan Aksoy, İzmit Romanlar Federasyonu Başkanı Ergin Akbulut, Genç Romanlar Federasyonu Başkanı Mustafa Kemal Kurttekin ve çok sayıda STK temsilcileri katılım gösterdi.

 

“MAHALLELERDEN EVET İSTEYECEĞİZ”

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Kocaeli Marmara Romanlar Derneği Federasyon Başkanı Erkan Aksoy, “Türkiye’nin üstüne oynana oyunları tüm dünya biliyor. Referandum için roman platformu bir araya geldi. Mahallelerde yapacağımız Evet platformunda milletimize sahip çıkmak için mahallelerden evet isteyeceğiz. Vatanımız için hayırlı olur” dedi.

 

“ROMANLAR DEVLETİ İÇİN ÖLÜR”

Kocaeli Marmara Romanlar Derneği Federasyon Başkanı Erkan Aksoy’un ardından konuşan İzmit Romanlar Federasyonu Başkanı Ergin Akbulut, “Türkiye’de oynan oyunlar üzerinde bize uyumak haram. Burada Türkiye’ye uzanan elleri kırmak için hep birlikte buradayız. Dünyada Recep Tayyip Erdoğan üstüne çok oyun oynanıyor. Bütün terör örgütleri ile bir olup Türkiye’ye saldırıyorlar. Bizler bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Romanlar bu devlet için ölmeye hazırdır. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz” diye konuştu.

 

“TEK BAŞLILIK YOKTUR”

Kocaeli Marmara Romanlar Derneği Federasyon Başkanı Erkan Aksoy’un ardından konuşan Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar ise, “Niçin romanlar durup dururken evet platformu’nu kurdu? Sadece biz bir kişiyi sevdiğimiz için değil, 80 milyon vatandaşın geleceği için yaptık. Bizim hükümetle de iyi ilişkilerimiz var ama sadece bir kişiyi sevdik diye bu platformu kurmadık. Biz şuan da Avrupa’nın geçiş noktasındayız. Bizim üstümüze bir sürü oyun oynanıyor. Tek adam diyorlar ya evet tek millet, tek bayrak, tek toprak. Eğer millet birini Cumhurbaşkanı seçmişse güvenmiştir. Meclis Cumhurbaşkanını feshederse Cumhurbaşkanı da meclisi fesheder. Burada sistematik olarak tek başlılık yoktur. Daha büyük bir devlet olmak için Romanlar Platformu olarak evet diyeceğiz. Bu önemli süreçte tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. 16 Nisan memleketimize hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑