radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR 41 GÜN SONRA YENİDEN İSMETPAŞA'DA

Kocaelispor, 9 Ekim'de oynanan ve 3-0 kazanılan Kütahyaspor maçından tam 41 gün sonra taraftarına kavuşuyor. Rakip Kızılcabölük olacak ve maç saat 13.30'da başlayacak.

19 Kasım 2016 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.277 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR 41 GÜN SONRA YENİDEN İSMETPAŞA'DA
KOCAELİSPOR 41 GÜN SONRA YENİDEN İSMETPAŞA'DA

2 SESSİZ MAÇTA 4 PUAN

Karacabey Birlikspor deplasmanında küfür yiyen, taş yağmuruna tutulan, yolları kesilen Kocaelispor'a, TFF işgüzarlık yapmış ve sahasını 2 maçlığına kapatmıştı. Sessiz maçlarda Bayburt ile 0-0 berabere kalan, Altay'ı da 5-3 mağlup eden Yeşil Siyahlılar aradan geçen tam 41 gün sonra taraftarının karşısına çıkacak. Rakip, kolay pes etmeyen ve İzmitli Kerim Bölük'ün kaptan olduğu Denizli Tavas İlçesi'ne bağlı Kızılcabölükspor olacak.

 

SİNAN'IN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Kocaelispor'da merak edilen konuların başında Sinan Pektemek'in oynayıp oynayamayacağı geliyordu. Çorum Belediye maçının ilk dakikasında sol ayak bileği dönen ve ikinci yarıda oyundan çıkan golcü futbolcunun durumu maç saatinde belli olacak. Sinan oynamazsa bu futbolcunun yerine 11'de, Çorum maçında aldığı dakikaları iyi değerlendiren İshak'ın başlaması, Kütahyaspor maçından sonra kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz hafta affedilen Oğuzhan Türkmen'in de 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

 

SENSİZLİK, SESSİZLİK BİTTİ!

Kocaelispor yönetimi bu maç için yine özel bir slogan ile halkın karşısına çıktı. "SeNSizlik Bitti, Buluşuyoruz..." mottolu anlatım maçın temasına son derece uygun düştü. Kocaelispor taraftarı da iç sahada 41 gün sonra Halkın Takımı'nı desteklemek için tribünleri dolduracak ve her zaman olduğu gibi takımının 12. adamı olacak. Öte yandan Burak Süleyman da Kızılcabölük maçı ile birlikte cezasını tamamlayacak ve Ümit Metin Yıldız görev verirse Çarşamba günkü Kozan Belediyespor karşısında takımdaki yerini alabilecek. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑