radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR, ÇORUM MAÇINDA BOYNU BÜKÜK KALDI 2-0 YENİLDİ

Kocaelispor 30. maçında Çorum Belediyespor ile karşılaştı. Sessiz sedasız geçen maçı Kocaelispor 2-0 kaybetti. Maç boyunca istediği futbolu sahaya yansıtamayan Yeşil Siyahlılar, kendilerini tetikleyecek bir ambians da olmayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

27 Mart 2017 Saat: 09:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.759 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR, ÇORUM MAÇINDA BOYNU BÜKÜK KALDI 2-0 YENİLDİ
KOCAELİSPOR, ÇORUM MAÇINDA BOYNU BÜKÜK KALDI 2-0 YENİLDİ

Pozisyon kısırlığının yaşandığı ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarının başında Çorum ekibi tartışmalı bir penaltı kazandı ve Sebahattin takımını öne geçirdi. 66’da Murat Başak’ın şutunu kaleci Sercan son anda çıkardı. 3 dakika sonra Çorum’un 2. golü geldi. Savunma arkasına koşu yapan Yeldar, Can’ın sağından topu ağlara gönderdi.

img_5176-(kopyala).jpg

KÜFÜR EDEN HAKEM!

Kalan zaman dilimi için Kocaelispor’un gol çabaları sonuç vermeyince Yeşil Siyahlılar maçı 2-0 kaybetti. Sancaktepe’nin berabere kaldığı, Altay’ın kazandığı haftada Sancaktepe ile Kocaelispor arasındaki puan farkı 8’e çıkardı. Bu arada İsmetpaşa’ya gelen hakemler arasında en kötüsü olan Serdar Akkoçoğlu rezil bir yönetim gösterdi. Kaptan Hamza oyundan çıkarsa hakemin kendisine küfür ettiğini sesli bir şekilde dile getirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑