radyo
radyo

SPOR

Kocaelispor, farkı 8'e düşürdü!

Kocaelispor sezonun 17. maçında 24Erzincanspor ile saat 13.30'da İzmit İsmetpaşa Stadı'nda karşı karşıya geldi.

11 Aralık 2016 Saat: 20:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.509 kez okunmuştur

Kocaelispor, farkı 8'e düşürdü!
Kocaelispor, farkı 8'e düşürdü!

ŞEHİTLERİMİZ YİNE CANIMIZI YAKTI

Kocaelispor - 24 Erzincan maçı öncesi Beşiktaş'ta kahpe saldırı sonrası şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. İsmetpaşa Stadı'nın Maraton tribününe dev Türk Bayrağı asıldı. Teröre lanet okunduğu maçta emniyet mensuplarımızın ve güvenlik görevlilerimizin moralinin son derece bozuk olduğu dikkati çekti. Taraftarın ilk 30 dakikayı sessiz bir şekilde izlediği maçta müzik yayınına izin verilmedi ve İsmetpaşa dün morallerin bozuk olduğu sinir bozucu bir günü geride bıraktı.

2009 yılında kurulan, 2011 resmi olarak Gürcistan 3. Ligi'nde mücadele eden geçen yıl da 2. Lig'ine yükselen Gürcistan Kocaeli Mtskheta Spor Başkanı Mikail Geliaşvili ile kulüp yöneticilerinden İSU'da mühendis Mevlüt Ar'a Erzincan maçının devre arasında Kocaelispor atkısı takdim edilirken, Başkan Geliaşvili de Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz'a plaket takdim etildi.

GEZER SAĞA, KETEN STOPERE GEÇTİ

Maç öncesi 4 maçtır 3 puana hasret kalan Kocaelispor, 24 Erzincanspor karşısında cezaları devam eden Hamza ve Burak Süleyman'dan yoksun sahaya çıktı. Cezası sona eren Kadir Gezer sağ bekteki yerini aldı. Ali Keten ile Murat Başak da savunma ortasını paylaştı. Özbakır, Kılıç Arslan, Kemal Can, Oğuzhan, İshak, Özgür ve Erol 18 kişilik kadroda yer aldı.

MEHMET AVCI İLE İLK KEZ

Son maçlarda kanatları yeteri kadar verimli kullanamayan Kocaelispor'da Teknik Adam Ümit Metin Yıldız, bu sezon aldığı tüm dakikaları en iyi şekilde değerlendiren sağ açık Mehmet Avcı'yı sahaya 11'de sürdü. Kalede Yusuf, sağ bekte Gezer, sol bekte Kadir Öge, savunma ortasında Başak ve Keten, önlerinde Mert ve Mesut, sağ önde Avcı, sol önde Şenol, forvet arkasında Sefa, Sinan da ileride forma giydi.

MEVLANA HAFTASI İÇİN PANKART

Kocaelisporlu futbolcular Mevlana Haftası nedeni ile sahaya "Zor Diyorsun, Zor Olacak ki İntihan Olsun" pankartı ile çıktı. Derin bir anlamı olan pankarta Yeşil Siyahlılar alkışları ile destek verdi. 

ŞENOL SAKATLANDI

Kocaelispor'un kanat oyuncularından Şenol Yıldırım ilk yarının sonlarında girdiği ikili mücadelede sert bir faule maruz kaldı. 42. dakika itibari ile maça devam edemeyen Yıldırım sahayı sedye ile terk etti. Şenol'un yerine oyuna Burak Özbakır girdi. 

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz'un 24 Erzincan maçında keyifsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı. Yavuz hafta arasında hastalanmış ve 48 saat hastanede tedavi görmüştü. Beşiktaş'taki patlamadan dolayı hayli sıkkın olan Bahri Yavuz'un hastalığı yavaş yavaş atlattığı öğrenildi.

 

İLGİ YOKTU

Kocaelispor - 24 Erzincanspor maçının biletleri yine çok farklı ve anlamlı bir tema ile satışa sunuldu. İnanın Çocuklar mottosu ile hazırlanan biletlere ilgi yeteri kadar yoktu. Stat kapıları saat 12.00'da açıldı ve Maraton 15, Numaralı B 25, Numaralı A 40, VIP Protokol tribün bileti ise 100 liradan satıldı. Tribünlerde yaklaşık 6 bin civarında taraftar maçı izledi.

 

AKSOY 7. MAÇINA ÇIKTI

Kocaelispor - 24 Erzincan maçını yönetecek olan Ankara Bölgesi C Klasman Hakemi Alkım Aksoy, bu sezon toplamda 7. maçına çıktı. 5 üçüncü lig, 1 de kupa maçında görev alan Aksoy, Derincespor'un deplasmanda 4-2 mağlup olduğu Kırıkhan ve Darıca GB'nin ise deplasmanda 1-0 kazandığı Elaziz Belediye maçlarının hakemiydi.

 

TOP TOPLAYICILAR HER YERDE

Kocaelispor alt yapısında forma giyen sporcular 24 Erzincan maçında top toplayıcılığın yanında reklam tebelalarının yerleştirilmesi ile ilgili yardımda da bulundu. Zaman zaman futbolculara su taşıyan geleceğin A takım futbolcuları Kocaelispor'un pozisyonlarından büyük bir heyecan yaşadı. 

 

0' Maç başladı!

İsmetpaşa tribünlerini dolduran taraftarlar dün akşam İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle maçın ilk 10 dakikasında tezahürat yapmayarak saldırıyı sessiz bir şekilde protesto etti.

7'Erzinca ekibi maça hızlı başladı. İlk 7 dakika içerisinde 2 kez tehlikeli atak geliştirdi. İlkinde soldan çekilen şut kaleci Yusuf'ta kaldı. İkincisinde ise Oğuz Küçük yakın mesafeden toğu auta gönderdi.

9' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Safa Yıldırım'ın kafa vuruşu sağ kale direğinin yanından auta çıktı.

25' Kocaelispor taraftarları oturarak sessiz bir şekilde maçı izkemeye devam ediyor. 24. sakikadaKocaelispor'da Şenol Yıldırım rakibinden topu kurtardı kaleye sert bir şut çekti ve top sağdan auta çıktı.

43' Kocaelisopr'da Şenol sakatklık geçirdi ve yerine Burak Özbakır girdi.

45+ İlk yarı pozisyon açısından kısır geçti

46' İkinci yarı başladı.

58' Kocaelispor'da Kadir'in kullandığı serbest vuruş kaleye doğru süzüldü kaleci Bilal son anda toğu tokatladı. Murat Başak boşta kalan topa kafayla vurdu. Yükselen top üst direğe çarpıp auta çıktı.

66' Kocaelispor, mutlak bir gol kaçırdı. Sağdan Burak Özbakır'ın pasında kale ağzındaki Sinan'ın pilase vuruşunu kaleci Bilal çıkardı. 

68' Erzincanspor'da Emre Özkurt, Burak Özbakır'a küfür ettiği için direkt kırmızı kart gördü ve Erzincaspor 10 kişi kaldı.

GOOOOOL!!!

85' Atak yönü sağ taraftan yapılan ortada Ali Keten'in kafa vuruşu ağlarla buluştu.

87' Sinan'ın pasında Burak Özbakır kaleciyle karşı karşıya kaldı. Burak'ın sert şutu üst direkten döndü.

90+ Son dakikların büyük bir heyecana sahip olan maçta gülen taraf Kocaelispor oldu. Maç 1-0 Kocaelispor'un üstülüğü ile bitti. Böylece Kocaelispor 4 hafta sonra 3 puanla ile tanıştı.

BİTTİ!

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑