radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR:0 - Kızılcabölük:1

Kocaelispor, sezonun 14. hafta maçında Kızılcabölükspor'a 1-0 mağlup oldu.

19 Kasım 2016 Saat: 17:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.265 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR:0 - Kızılcabölük:1
KOCAELİSPOR:0 - Kızılcabölük:1

Kocaelispor taraftarı 41 günlük aranın ardından Halkın Takımı ile buluştu. Cumartesi olmasına rağmen tribünlerde 10 bine yakın Yeşil Siyahlı taraftar her zaman olduğu gibi Kocaelispor'a inanılmaz bir destek verdi. 10 gün önce hayatını kaybeden Kocaelispor taraftarı Yiğit Kuday'ın pankart tribüne asıldı ve ortaya çok güzel bir görüntü çıktı.

 

FERRUH ÖVEN İÇİN SAYGI DURUŞU

Kocaelispor'un eski yöneticilerinden, İzmit'in sembol isimlerinden Ferruh Öven için Kocaelispor - Kızılcabölük maçı öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

ÇOCUKLAR İNANIN, İNANIN ÇOCUKLAR

Kocaelisporlu futbolcular Kızılcabölükspor maçında "Çocukların da Hakkı Var" yazılı pankartla çıktı. Önemli mesajların verildiği pankart tribünlerin yoğun alkışını aldı.

 

PASTIRMA SICAĞINDA OYNANDI

Kocaelispor - Kızılcabölükspor maçında hava şartları futbol oynamaya son derece elverişliydi. 17 derecelik pırıl pırıl havada, zemin ise çok iyi değildi. 

 

İZMİTLİ KERİM 11'DE BAŞLADI

Kızılcabölükspor'un İzmitli stoperi Kerim Bölük, Kocaelispor karşısında sahaya 11'de başladı. Maç boyunca iyi bir görüntü veren Kerim'in performansı beğenildi. Aynı zamanda takım kaptanı olan Kerim karşılaşma öncesinde İzmit'teki dostları ile hasret giderdi.

 

SİNAN PEKTEMEK 11'DE BAŞLADI

Kocaelispor'un golcü ismi Sinan Pektemek'in forma giyip giymeyeceği merak ediliyordu. Sol ayak bileğinden sakatlığı olan Sinan maça 11'de başladı. Öte yandan Kütahyaspor maçının ardından kadro dışı kalan ve geçtiğimiz hafta affedilen Oğuzhan Türkmen de 18'de yer alan isimlerdendi.

 

BURAK ÖZBAKIR İKİNCİ YARI GİRDİ

Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, Çorum Belediyespor kadrosunda Şenol'u 11'de sahaya sürdü. 2 hafta önceki Altay maçının 4. golünü attıktan sonra sol ayak arka kas gruplarından sakatlık yaşayan ve Çorum maçında risk edilmeyen Burak Özbakır ise hamle adamı olarak değerlendirildi ve ikinci yarının başında Mert Yavuz'un yerine oyuna girdi.

 

BURAK SÜLEYMAN'IN CEZASI SONA ERDİ

Kocaelispor'da sol kanat oyuncusu Burak Süleyman'ın cezası Kızılcabölükspor maçı ile birlikte sona erdi. Başarılı futbolcu, Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız'ın forma vermesi halinde Burak Süleyman Kozan Belediyespor ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşmada sahadaki yerini alabilecek. Burak Süleyman Kızılcabölük maçı ile birlikte, Bayburt, Kartal, Altay, Çorum maçlarında da takımdaki yerini alamamıştı.

ks-015.jpg

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑