radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR'A BİR DESTEK TE LİFE EXPRESS SPOR SALONUNDAN

Kocaeli’de 2014 yılında kurulan Life Express Spor Salonu, Kocaelispor’un sponsorları arasındaki yerini aldı.

25 Ocak 2017 Saat: 13:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.235 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR'A BİR DESTEK TE LİFE EXPRESS SPOR SALONUNDAN
KOCAELİSPOR'A BİR DESTEK TE LİFE EXPRESS SPOR SALONUNDAN

Yeşil Siyahlılar ferah ve sağlıklı ortamı, fiziki şartları ve modern ekipmanları ile dev tesisin tüm imkanlarından 1 yıl boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek

 

2005’TEN BU YANA HİZMET VERİYOR

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun Yücel Öztürk ve Ufuk Aydın isimli iki genç antrenör tarafından 2005 yılında İstanbul Ataşehir’de kurulan Life Express, yaptıkları yatırımlar ile Kartal’dan sonra  Bursa, Çorlu ve  Kocaeli’de şubelerini açtı. Daha sonra alınan karar ile merkez İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde  bulunan  Outlet Center AVM’ye taşındı.

 

TESİSTE ‘YOK’, YOK!..

Kocaelisporlu futbolcular da 1 yıl boyunca dev tesisin imkanlarından yararlanacak Antrenmanlar esnasında alanlarında uzman antrenörler, futbolcular ile birebir ilgilenecek. Yeşil Siyahlılar yaklaşık 4 bin metrekarelik dev komplekste total body, pilates, cardio, spinning, functional, training, zumba ve fitness, uzman eğitmenler ile birlikte de reformer, power plate, kick box, squash, basketbol, tenis ve crossfit çalışmaları yapabilecek.

 

GÜLŞAH YILMAZ: GURUR DUYUYORUZ

Öte yandan 8 metrelik tavan yüksekliği olan merkezde 90 metrelik koşu parkuru da yer alıyor. Futbolcular isterse sauna, buhar odası ile şok duş imkanlarından faydalanabilecek. Life Express Kocaeli Tesis Müdürü Gülşah Yılmaz “Kurumumuz olarak sporun ve sporcunun yanındayız. Kocaelispor’u da sezon boyunca tesisimizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Temsilcimize şampiyonluk yolunda başarılarılar diliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑