radyo
radyo

SPOR

Kocaelispor'a Vali morali!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu dün Kocaelispor'un antrenmanını ziyaret etti. Ziyarette söz alan Güzeloğlu, kentin birlikteliğini sağlayan en önemli olgunun Kocaelispor olduğunu vurguladı.

7 Aralık 2016 Saat: 13:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.444 kez okunmuştur

Kocaelispor'a Vali morali!
Kocaelispor'a Vali morali!

HER ŞEY YOLUNDA SEYREDİYOR

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Kocaeli Emniyet Müdürü Necati Denizci ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın da hazır bulunduğu ziyarette söz alan Vali Güzeloğlu, Kocaelispor'un kent birlikteliğini sağlayan en önemli değerlerden birisinin Kocaelispor olduğunu ifade etti. Vali Güzeloğlu "Kocaelispor'un bulunduğu konum ve çalışmalarından oldukça memnunuz.

 

FİNANSAL OLARAK KURUMSALLAŞACAK

Bu kentin birlikteliğini sağlayan en önemli değerlerden birisi olan Kocaelispor'un yeri kesinlikle her zaman zirve olmalıdır. Her şey yolunda ilerliyor. Kısa bir zaman dilimi içinde finansal açıdan da kurumsal bir yapının oluşacağına inanıyorum" dedi. Başkan Bahri Yavuz "Krize girdiğimiz kritik anlarda Valimiz öncü olmuştur. Geldiğimiz noktadaki katkıları ortadadır" dedi. Vali Güzeloğlu futbolcuları başarılarından ötürü kutlarken, son olarak verilen toplu fotoğraf ile ziyaret sona erdi.

tatli-004.jpg

gezdi-001.jpg

hoca-ile.jpg

toplu-031.jpg

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑