radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR'LU SERHAT BOZ'UN ÖLÜM NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Deplasman yolculuğuna çıkacak Kocaelispor taraftarları arasında çıkan kavgada bıçaklanarak ölen Serhat Boz’ın katil zanlıları olduğu iddia edilen 3 kişi yakalandı. Cinayetle sonuçlanan kavganın ise otobüsteki yer tartışmasından çıktığı öğrenildi

20 Mart 2017 Saat: 11:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.798 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR'LU SERHAT BOZ'UN ÖLÜM NEDENİ ORTAYA ÇIKTI
KOCAELİSPOR'LU SERHAT BOZ'UN ÖLÜM NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Kocaelispor ile Altay arasında İzmir'de oynanacak maça gitmek için bir araya gelen Kocaelispor taraftarları arasında çıkan kavgada Serhat Boz (27), Hakan Kaptan (27), Okan Örçen (25) ve Erol Ali Örçen bıçaklanarak yaralanmıştı. Boğazına isabet eden bıçakla ağır yaralanan Serhat Boz, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya karıştıkları tespit edilen Doğan A., Semih B. ve Serhat A. isimli şahıslar Eskişehir’de gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerden Serhat A.’nın Eskişehir maçında Serhat Boz ile kavga ettiği ve aralarında husumet olduğu öne sürüldü.

Kocaelisporlu Serhat'ın ölüm nedeni ortaya çıktı!

Otobüste yer vermeme kavgası

Olay günü ise Serhat A.’nın Serhat Boz ile otobüste yer vermeme meselesi nedeniyle tartışmaya başladığı ve ardından kavga ettikleri öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Doğan A., Semih B. ve Serhat A. isimli şüpheliler, tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi İsmail Özen Caddesi adresinde ikamet eden marangoz emeklisi İsmail Boz ile ev hanımı Fatma Boz çiftinin 2 çocuğundan biri olan Serhat Boz’un cenazesi Kuruçeşme Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy Mezarlığında toprağa verildi. 

untitled-2-049.jpg

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑