radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR'UMUZ, AYDIN DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, ligin 5. hafta müsabakasında sahasında ağırladığı Kocaelispor’a 1-0 mağlup oldu.

27 Eylül 2017 Saat: 20:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.355 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR'UMUZ, AYDIN DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ
KOCAELİSPOR'UMUZ, AYDIN DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Süper Lig'de 1992 yılında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Kocaelispor, Aydınspor taraftarları ve halkıyla bağ kurmuştu. Aydınspor'un Süper Lig'den düştüğü sezon 8. haftada 18 Ekim 1992'de karşı karşıya gelen Kocaelispor, Aydınspor'u sahasında 6-0 mağlup etti. Yaklaşık 50 otobüs ile Aydın'a gelen Kocaelispor taraftarı, misafirperverlikle karşılandı. Karşılaşmada 4-0 Kocaelispor üstünlüğü sürdüğü anlarda Aydın tribünlerinden, "Kocaelispor şampiyon" tezahüratları yapıldı ve iki takım taraftarları arasında güçlü bir bağ kuruldu. 6-0'lık galibiyet sonrası Kocaelispor lider olur. O sezon sonu Aydınspor küme düşerken, Kocaelispor ise ligi dördüncü sırada bitirerek UEFA Kupası'na gitmeye hak kazandı.

Geçen sezondan cezası olduğu için Sultanbeyli ve Tekirdağ deplasmanlarında takımını destekleyemeyen Kocaelispor taraftarının deplasman hasreti sona erdi. Yeşil Siyahlılar Aydınspor 1923 maçına gitti. Öte yandan bazı taraftarlar uçak ile de İzmir üzerinden 93 kilometre uzaklıktaki Aydın Adnan Menderes Stadı’na geldi. Kocaelispor’a dünkü maçta yaklaşık 150 taraftar destek verdi. Yeşil Siyahlılar bu sezon ilk kez bir deplasman maçını doğal çim ile kaplı bir sahada oynadı. Yeni teknik adam Fatih Kavlak, Kocaelispor ile ilk maçına çıktı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑