radyo
radyo

SPOR

KOCAELİSPOR'UN TÜM BORCU ÖDENDİ

Kocaelispor'un yapılandırma sonrası 28 milyon lira olan vergi borcunun tamamı ödendi. Konu ile ilgili dün basın toplantısı düzenlendi.

29 Kasım 2017 Saat: 11:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.171 kez okunmuştur

KOCAELİSPOR'UN TÜM BORCU ÖDENDİ
KOCAELİSPOR'UN TÜM BORCU ÖDENDİ

TRANSFER SÜRECİ HALK İLE YAPILACAK

Kocaelispor 'un vergi borcunun son durumu ile ilgili dün basın toplantısı düzenlendi. Vergi borcunun tamamı Büyükşehir tarafından ödendi. Genel olarak toplantıda şu konular ele alındı. Öncelik kamu borcunun ödenmesi olacak. Transfer süreci ise şehir ile birlikte yönetilecek. Transferin açılması için toplam 25 milyon liralık bir fatura çıkıyor. Bizde 10-12 milyonluk bir bütçe var. Futbolcu ailesinden helallik alınmaya çalışılacak ve yüzde 30-35 oranında muvafakatname alınmaya çalışılacak. Kısacası kavga şehir ile birlikte yapılacak.

İLHAN BAYRAM: MUTLUYUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'ın da yer aldığı toplantıya Kocaelispor yönetimi tam kadro katıldı. Genel Sekreter Bayram açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kocaeli Türkiye 'de marka bir şehir. Marka bir Büyükşehir var Kocaelispor da bu kentin markası. Bu markanın yaşatılmasından hareketle bu işi çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

KONUT PROJESİ OLMAYACAK

Kolay bir süreç değildi. Bürokratik ve hukuki sorunları vardı aştık. Kocaelispor'un maliyeye olan borçları kapatıldı. SGK'yı da önümüzdeki süreçte kapatacağız. Kısacası kulübün kamuya olan borçları tamamen sileceğiz. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. O arazide konut projesi olmayacak. Kocaeli gençlerinin yararlanabileceği bir proje üzerinde çalışılacak" Günün sonunda Enver Güler Hodrimeydan Taraftar Derneği olarak biz de bu sürece katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz dedi ve toplantı toplu halde verilen fotoğraf ile sona erdi.

BÜYÜKŞEHİR NE KADAR ÖDEDİ

15 milyon 100 bin KEVe ödendi KEV yönetimi bu paranın 4.5 milyon lirasını vergi borcunun ödenmesi için aktardı. 1 milyon 100 bin lirayı Derince Belediyesi KEV hesabından direk kendi hesabına aktardı

23 milyon 923 bin vergi borcu

1.760850 Büyükşehir ve İSU

Toplam: 41 milyon 633 bin

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑