radyo
radyo

SİYASET

Korkmaz: “Tek gündem referandum”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumda gündelik sığ tartışmalara girmekten kaçınacaklarını kaydetti. Tek hedeflerinin referandum olduğunu belirtti.

22 Aralık 2016 Saat: 14:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.080 kez okunmuştur

Korkmaz: “Tek gündem referandum”
Korkmaz: “Tek gündem referandum”

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti İzmit İlçe’nin haftalık yönetim kurulu toplantısı salı günü ilçe binasında yoğun katılımla gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı sistemini de içine alan yeni Anayasa değişikliğinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildikten sonra gerçekleşecek referanduma hazırlıkların ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Korkmaz, “İl başkanlığımız koordinesinde ilçemizde birçok mahallede danışma meclisleri gerçekleştireceğiz. İlimizde en fazla üyesi olan ilçelerden biriyiz. Amacımız bütün üyelerimize yapılacak değişiklikleri en iyi şekilde anlatmak ve doğru bilgilendirmek olacak. Çünkü kamuoyunu yanlış yönlendirmek ve Türkiye’nin geleceği için çok önemli olan Cumhurbaşkanlığı sisteminin önünü tıkamak isteyenler var” dedi.

“SIĞ TARTIŞMALAR İÇİN VAKTİMİZ YOK”

Korkmaz şöyle devam etti: “Adı Başkanlık sitemi veya Cumhurbaşkanlığı sistemi olsun, ortaya çıkacak yeni sistem aslında bugün belediyelerimizde bulunan mevcut sistemden farklı değil. Belediye Başkanları nasıl çalışıyorsa, belediye meclisleri nasıl iş yapıyorsa Cumhurbaşkanlığı sisteminde de durum aynı olacak. Bizim Türkiye’nin geleceği için çok önemli bu süreçte ve üstelik hain saldırılarla ülkemizin bütünlüğü ve güvenliğini tehlikeye düşürmek isteyenlerin olduğu dönemde gündelik sığ tartışmalara ayıracak vaktimiz yok. Bu tartışmaların içine girmeyi düşünmüyoruz. Teşkilatımızın tamamından da bu şekilde davranmasını bekliyorum”. Başkan Korkmaz, mahalle danışma meclisleri ile ilgili takvimi çok yakında açıklayacaklarını da kaydetti. Teşkilat Başkanı Çağlayan Duman, yönetim kurulu üyelerine mahalle danışma toplantıların formatı hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑