radyo
radyo

EKONOMİ

KPSS için sınava giriş belgeleri erişime açıldı

ÖSYM, KPSS Lisans oturumlarına ilişkin sınav giriş belgelerini erişime açtı.ANKARA (İGFA) - ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) Oturumları Sınava Giriş Bel...

8 Eylül 2022 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 328 kez okunmuştur

KPSS için sınava giriş belgeleri erişime açıldı
KPSS için sınava giriş belgeleri erişime açıldı

ÖSYM, KPSS Lisans oturumlarına ilişkin sınav giriş belgelerini erişime açtı.

ANKARA (İGFA) - ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) Oturumları Sınava Giriş Belgeleri erişime açıldı.

 

18 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığını, adayların sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekleri kaydedildi.

Bu arada 18 Eylül'de uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için adaylar saat 10.00’dan sonra,2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumu içinse saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı kaydedildi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑