radyo
radyo

EKONOMİ

MAĞAZADA KİMSE İLGİLENMEYİNCE BENDE KAMYONLA GİRDİM MAĞAZAYA!

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde, arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu.

9 Ocak 2017 Saat: 11:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.026 kez okunmuştur

MAĞAZADA KİMSE İLGİLENMEYİNCE BENDE KAMYONLA GİRDİM MAĞAZAYA!
MAĞAZADA KİMSE İLGİLENMEYİNCE BENDE KAMYONLA GİRDİM MAĞAZAYA!

Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan Vatan Bilgisayar adlı elektronik mağazasında meydana geldi.

Kısa bir süre önce askerden geldiği öğrenilen Emre Torun, bu mağazadan telefon aldı. Telefonun arıza yapması üzerine Emre Torun aldığı mağazaya gitti.

Sıkıntısının çözülmemesine sinirlenen Torun, mağaza önüne park eden araçların sahiplerini, “Çekilin. oraya park etmeyin” diye uyardı.

Daha sonra yol kenarına park ettiği kamyona binen Emre Torun, hızla gelerek mağazanın duvarına çarptı. Duvarın bir kısmı hasar görürken, mağaza çalışanları ve müşteriler kısa süreli panik yaşadı. Sürücü hemen kamyondan indirilerek polis ekiplerine teslim edildi.

Olayın ardından yaşadıklarını GAZETE KIRKBİR'e anlatan kamyon sürücüsü Emre Torun, “Vatan Bilgisayar adlı firmadan bir telefon aldım. Daha sonra telefonu kullanmaya başladım. Telefon daha sonra ekranı kırılarak bozuldu. Babamla birlikte yola gittik, aradan 1 ay geçti. Daha sonra evden öğrendim ki babam iş almış. Ben de bu fırsattan istifade 'İzmit’de telefonumu yaptırırım' dedim. Gerekli evrakları aldım. Tam otobüse binecekken aklıma kamyon geldi" dedi.
Mağazada yaşadıklarını anlatan Torun, “Mağazaya gittim. Kamyoneti de asfaltta çekemeyeceğim için girişe yakın bir yere çektim ve girdim içeri. İçeri girdikten sonra 'Yetkili bir kişiyle görüşebilir miyim' dedim. Ben bu telefonu buradan aldım ve elimde faturası vardı. İşte orada bana, ‘Size yardımcı olamayız. Sizi başka yere göndereceğiz’ dediler. Nasıl oldu ne bitti derken çıktım dışarı, sinirliydim, basmışım arabanın marşına, kaldırdım arabayı, sonra indim arabadan. Daha sonra olanlar oldu” diye konuştu.

Mağazaya girmeden önce çevredeki vatandaşları uyardığını belirten Torun, “Benim önümde araçlar vardı, ben de dedim ki ‘Abicim çıkın buradan, dönerken çarpabilir’. Arabaları çektirdim. İnsanlara, 'Araba büyük, çarpabilir. Kendinize dikkat edin. Ben acemi şoförüm' dedim. Ben babamla gidiyordum geliyordum sıkıntı olmuyordu. Babamsız gittim, böyle bir sıkıntı oldu. Şuan babam beni eve almıyor, dışarıda kaldım” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑