radyo
radyo

EKONOMİ

MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN TOPLANDILAR

Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirilen Afrin’e destek programında konuşan Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, “Ölmek var, dönmek yok. Bedeli ne olursa olsun, Afrin emperyalistlere mezar olacak. Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olacaktır” dedi.

14 Şubat 2018 Saat: 11:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.318 kez okunmuştur

MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN TOPLANDILAR
MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN TOPLANDILAR

Türkiye Kamu Sen tarafından Afrin’e destek ve şehitlerimizi anma programı Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirildi. Programa Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı’nın yanı sıra, Türk Metal Sen Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız, Türk Ocağı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Milli Kuruluşlar Birliği Dönem Sözcüsü Eren Elmalı, Selçuklu Düşünce Kulübü Başkanı Süleyman Pekin, Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Sabri Yalım Parkı’nda toplanan kalabalık basın açıklaması öncesi şehitler için dua etti.

EMPERYALİST GÜÇLERLE SAVAŞIYORUZ

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Yaşar Şanlı programda gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “Bundan yüzyıl önce olduğu gibi bugünde milletimiz bir varoluş mücadelesiyle karşı karşıyadır. Yakın coğrafyamızda olup bitenlere bu gözle baktığımızda asıl hedefin Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti olduğunu görmek çok da zor değildir. Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de yürüttüğü bu harekat, Türk Milletini boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı’nda Yunan kisvesi altında 7 düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız” dedi.

BÜTÜN HAİNLERE YETERİZ

“Müslüman Mahallesi’nde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bize bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz” diyen Şanlı sözlerinin devamında, “Hepimiz birer Mehmetçiğiz, birer askeriz. Bütün hainlere, yedi düvele yeteriz. Birkaç çapulcuyu maşa olarak kullanıp, Türk’e diz çöktüreceklerini sananlar bilsin ki, her bir askerimizin sinesinde milyonlarca yürek atıyor. Türk askerinin ayak sesleri, dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırıyor. Gelsinler, tanklarıyla, toplarıyla, bütün teknolojileriyle, hile ve desiseleriyle gelsinler. Er meydanı kurulmuştur. Bütün maskelerini çıkarıp gerçek yüzleriyle gelsinler. Bizim mahallemizde Türk’e rağmen oyun kurmaya kalkanlar bilsinler ki bizim vatanımızın sınırları masa başında cetvellerle değil, cephede kanla çizilir” ifadelerini kullandı.

KİMSEYE BİR KARIŞ TOPRAK VERMEYECEĞİZ

Şanlı, “Biz Türkiye Kamu Sen olarak 400 bin üyemizle burada ve her daim varlığını hissettiğimiz milli kuruluşlarımızın, yüzbinlerce üyesiyle, duasıyla ve bütün benliğimizle askerlerimizin yanındayız. Binlerce yıldır varlık mücadelesi içinde, vurula vurula, kırıla kırıla, eksile eksile, bugünlere gelmiş, tarifsiz acılar çekerek, hesapsız bedeller ödeyerek bu toprakları yurt tutmuş bir milletin evlatlarıyız. Bu yolda yurdu yaşatmak için can veren gelmiş geçmiş bütün kahramanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bilinsin ki: Bundan sonra kimseye verilecek bir karış toprağımız yok. Ölmek var, dönmek yok. Bedeli ne olursa olsun, Afrin emperyalistlere mezar olacak. Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olacaktır” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑