radyo
radyo

EKONOMİ

MENDİL SATAN GARİBAN KADINA ÇARPIP KAÇAN İKİ VİCDANSIZ YAKALANDI

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay parti binasında düzenlediği toplantıda seçim çalışmalarını değerlendirmek üzere il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe örgütü başkanları ile bir araya geldi. Sarıbay ilk olarak geçtiğimiz günlerde Kayseri’de düzenlenen CHP İl Başkanları Toplantısı hakkında bilgi verdi. İl başkanları toplantısının sonuç bildirgesini paylaşan Sarıbay ardından seçim güvenliği ve seçim propagandasını yürütecek koordinasyon merkezinin çalışmalarına değindi. MÜHÜRSÜZ OYLARA ÇÖZÜM Darıca'da, kaldırımda mendil satan kadına çarparak kaçan sürücü ile kazaya neden olduğunu ileri sürdüğü ticari taksi sürücüsü yakalandı.

4 Mayıs 2018 Saat: 09:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.242 kez okunmuştur

MENDİL SATAN GARİBAN KADINA ÇARPIP KAÇAN İKİ VİCDANSIZ YAKALANDI
MENDİL SATAN GARİBAN KADINA ÇARPIP KAÇAN İKİ VİCDANSIZ YAKALANDI

Önceki gün akşam saatlerinde, Darıca Abdi İpekçi Mahallesi Ethembey Caddesi üzerinde kaldırımda yürüyen, mendil satarak geçimini sağlayan Fatma Özkan'a çarpan sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Polis, otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, otomobil sürücüsü 29 yaşındaki M.Ö. ile kazaya neden olduğunu ileri sürdüğü ticari taksi sürücüsü 30 yaşındaki M.C.'yi gözaltına aldı.

İstasyon Polis Amirliği’ne getirilen sürücü M.Ö. buradaki ifadesinde kaza yapmasına M.C. isimli taksi şoförünün neden olduğunu belirterek, olay yerinden kaçmak istemediğini, ancak kalabalığın yoğunlaşması üzerine korkup kaza yerinden uzaklaştığını söyledi. M.Ö. ve M.C. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑