radyo
radyo

SİYASET

MERAL AKŞENER'İN PANKARTLARI İNDİRİLDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’im yürüyüş yolunda asılı bulunan pankartı itfaiye ekipleri tarafından indirildi.

3 Şubat 2018 Saat: 16:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.264 kez okunmuştur

MERAL AKŞENER'İN PANKARTLARI İNDİRİLDİ
MERAL AKŞENER'İN PANKARTLARI İNDİRİLDİ

Bugün ilimize İl binasını açmaya gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yürüyüş yolunda asılı bulunan 'Meral Gelecek Moral Gelecek' pankartı itfaiye ekipleri tarafından indirildi.  

İYİ Parti Genel Başkanı olarak ilk defa ilimize gelen İzmitli Meral Akşener’in İYİ Parti İl binasının açılış programı keyifsiz başladı.

Kendi memleketinde pankartlarının yerel yönetim tarafından indirildiğini duyan Meral Akşener’in morali bozuldu.

Akşener’in bozulan morali, şehir merkezindeki esnaf turunda yerini buldu. ‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ sloganlarıyla çarşıda karşılanan Akşener, İzmitlilerle simit-kaşar-çay üçlüsünden tattı.

Ayakkabılarını boyatan Akşener, memleket hasreti giderdi.

Akşener’e karşı teveccühte cömert davranan İzmit esnafı, Meral Abla’nın bozulan moralini yerine getirdi.

 

Pankartlarının indirildiğini öğrenen Meral Akşener, memleketinde gördüğü bu muamele yüzünden biraz üzüldü. Ama kendini toparlaması uzun sürmedi.

Bu turun ardından il binasının açılışı için Perşembe pazarı alanına geçen Meral Hanım’ı burada coşkulu bir bayan ordusu karşıladı. Alana gelene kadar tüm kadınlarla kucaklaşıp selamlaşan Meral Akşener, KOÜ öğretim üyeliği döneminde ders verdiği kardeşlerini, siyaseten tanıdığı dostlarını ve arkadaşlarını gördü.

Sahneye boynunda Kocaelispor atkısıyla çıkan İYİ Parti Genel Başkanı, konuşmasının başında indirilen pankartlarla ilgili sitemini belirtti. Yapılan hareketi terbiyesizlik olarak nitelendirdi ve AK Parti’nin kurulduğu yılları hatırlatarak, “Burada o dönem CHP’li bir Büyükşehir belediyesi vardı ve AK Parti genel başkanı bu şehre gelirken yolları açıldı” dedi.

Samimi ve içten devam eden konuşması sık sık sloganlarla kesilen Meral Akşener, Kocaelilileri onurlandıran şu konuşmayı yaptı;

“Bana İzmitli hemşerilerim “abla” yakıştırmasını ben 37 yaşındayken yaptı. Dün İzmitli hemşerilerim tarafından Meral Abla olarak beni lansa etti ve bu yakıştırma artık tüm Türkiye’nin diline dolandı. Bu yakıştırmayı sizin sayenizde aldım”

Akşener konuşmasını yaptığı esnada, dinleyicileriyle diyaloga girmesi ve samimi bir konuşma yapması, alandakiler tarafından sempatiyle karşılandı.

Alan dar ve küçüktü. Dar ve küçük olan bu alan yoğunlukla bayan dinleyiciler tarafından kullanıldı.

alan.jpg?r=4e5aec475e4328a84cc916baa4febf86

Yapılan açılışla ilgili yeterince duyuru yapılmadığından dolayı Parti binasıyla D-100 karayolu arasındaki alan miting için yeterli geldi.

samimi.jpg?r=a9845afe56c31cda4610d92b848b6855

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑