radyo
radyo

SPOR

MUHTEŞEMSİN KOCAELİSPOR'UM. 1 ATTIK 3 ALDIK

Kocaelispor deplasmanda Osmaniyespor’u Burak Süleyman’ın 39. dakikada attığı muhteşem firikik golüyle yenerek son 7 haftada 5. galibiyetini aldı ve puanını 32’ye yükseltti.

4 Mart 2018 Saat: 19:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.146 kez okunmuştur

MUHTEŞEMSİN KOCAELİSPOR'UM. 1 ATTIK 3 ALDIK
MUHTEŞEMSİN KOCAELİSPOR'UM. 1 ATTIK 3 ALDIK

TARAFTAR YİNE YALNIZ BIRAKMADI

TFF 3.Lig 3.Grup’ta lider Uşakspor karşısında aldığı galibiyetle çıkışa geçen ve 6 haftada 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan temsilcimiz Kocaelispor, 25. hafta maçında Osmaniyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 7 Ocak Stadyumu’nda oynanan maçı 200’e yakın yeşil siyahlı taraftar da kendilerine ayrılan yerde takip etti ve takımlarına büyük destek verdi. Osmaniye Valisi de protokol tribününden maçı takip etti.

kocaelispor osmaniye ile ilgili görsel sonucu

ÖZBAKIR DİREĞİ GEÇEMEDİ

Maç tempolu başlarken, en net pozisyon Kocaelispor’dan geldi. Yeşil siyahlı temsilcimizde 5.dakikada Burak Süleyman’ın kullandığı köşe vuruşunda karambolde Burak Özbakır topu önünde buldu. Sol ayağıyla topu kaleye gönderen Özbakır’ın vuruşu önce kaleciye ardından da üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

kocaelispor osmaniye ile ilgili görsel sonucu

MUHTEŞEM İŞ BAŞINDA

Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 38.dakikasında Kocaelispor Burak Özbakır’ın ceza yayının üzerinde düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta topun başına geçen Burak Süleyman, muhteşem bir vuruşla kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. İlk yarı Kocaelispor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI KONTRA ATAK

İkinci yarıda skorun da verdiği etkiyle hücum oynamayı düşünen Osmaniyespor tüm hatlarıyla Kocaelispor kalesine yüklendi. Kocaelispor ise kontrataktan pozisyonlar bulmaya çalışırken Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Hamza-Mert değişikliğiyle orta sahanın kontrolünü ele almaya, Mehmet Avcı’yı oyuna sürerek de hızlı hücumlardan pozisyon bulmaya çalıştı.

SKORU KORUMASINI BİLDİK

Ev sahibi Osmaniyespor, taraftarının da desteğiyle aradığı golü bulamadı. Kocaelispor da gole izin vermeyince, mücadele 1-0 Kocaelispor üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından son 7.maçında 5.galibyetini alan Kocaelispor, puanını 32 yaptı. Yeşil siyahlı temsilcimiz, cumartesi günü deplasmanda Hatay ekibi Payasspor ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
RichardEteli 20.08.2018 19:11
Всем привет!
DmitrijWes 22.06.2018 16:55
Наша компания предоставляет возможность сэкономить большое количество времени и средств. При пользовании услугой аренды строительной техники http://www.техникаспец.рф выполнение любой строительной задачи решается в миг. Это касается как больших объектов, так и частного участка. Чтобы решить ваши проблемы, мы уделим максимальное внимание каждому конкретному заданию, а индивидуальный подход обеспечит успех в устранении всех трудностей на строительном объекте. [url=http://www.техникаспец.рф][img]https://c.radikal.ru/c39/1806/ec/9e0cfe042f77.jpg[/img][/url]
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑