radyo
radyo

EKONOMİ

Öğrenci dolu servis, seyir halinde alev aldı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, içerisinde 15 öğrenci bulunan servis minibüsü, seyir halindeyken alev alarak yanmaya başladı. Sürücü tarafından durdurularak öğrencilerin indirildiği araç, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

16 Aralık 2016 Saat: 12:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.512 kez okunmuştur

Öğrenci dolu servis, seyir halinde alev aldı
Öğrenci dolu servis, seyir halinde alev aldı

Olay, sabah saatlerinde D-100 karayolu Körfez Şirinyalı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Körfez’den aldığı 15 öğrenciyi Dilovası’ndaki okula götürmekte olan T.B. idaresindeki 41 P 1089 plakalı servis minibüsünden Şirinyalı mevkiinde dumanlar çıkmaya başladı.

 

YARDIM İSTEDİ

Aracın önkısmından duman çıktığını fark eden sürücü, aracı yol kenarına çektikten sonra öğrencileri hızla servisten indirerek itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Aracın yandığını gören çevredeki akaryakıt istasyonu çalışanlarının da diğer sürücülerin yangın tüpleriyle ilk müdahaleyi yaptığı yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

YARALANAN YOK

Herhangi bir yaralanmanın olmadığı yangında okula gitmek için bindikleri servisin yanması sonrası kısa süreli şok yaşayan 15 öğrenci ise çağrılan başka bir araç ile okula götürüldü. Yangın sonrası servis minibüsü kullanılamaz hale gelirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑