radyo
radyo

EKONOMİ

OTOMOBİL BETON DUVARA ÇARPTI 1 KİŞİ ÖLDÜ

Dilovası D-100 karayolu Tavşancıl mevkisinde otomobilin beton duvara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise ağır yaralandı.

23 Aralık 2017 Saat: 13:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.425 kez okunmuştur

OTOMOBİL BETON DUVARA ÇARPTI 1 KİŞİ ÖLDÜ
OTOMOBİL BETON DUVARA ÇARPTI 1 KİŞİ ÖLDÜ

Dilovası D-100 karayolu Tavşancıl mevkisinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan İstanbul istikametine seyir halinde olan Emine Avcı idaresindeki 34 NU 3401 plakalı otomobil, Tavşancıl mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarındaki beton duvara çarparak takla attı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobil kullanılmaz hale geldi

Kazada araçta sıkışan sürücü Emine Avcı ve yanındaki Hasan Taşkesen (40) itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren müdahalelerinin ardından sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Kazada ağır yaralanan Avcı ve Taşkesen ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan Taşkesen hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun her iki istikametinde de uzun araç kuyrukları oluşurken kazada kullanılmaz hale gelen otomobil çekiciyle otoparka götürüldü.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑