radyo
radyo

ASAYİŞ

PARMAKLARINI KIRDI, BOĞAZINI KESTİ, TACİZ VE TEHDİT ETTİ

22 yıllık evliliğini bitirip tehditler nedeniyle Ankara’dan kaçan eski eşi Vildan Y.’yi 400 kilometre takip eden Erdal Y. Kocaeli'de bulup, bakkala giderken boğazını kesti.

18 Temmuz 2017 Saat: 21:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.689 kez okunmuştur

PARMAKLARINI KIRDI, BOĞAZINI KESTİ, TACİZ VE TEHDİT ETTİ
PARMAKLARINI KIRDI, BOĞAZINI KESTİ, TACİZ VE TEHDİT ETTİ

Vildan S. 22 yıl önce Erzurum'da Erdal Y. ile evlendi. Çift daha sonra Ankara'ya taşındı. Eşinden şiddet gören Vildan S. geçen yıl boşandı. Eski eşinin kendisini ölümle tehdit etmesi nedeniyle korkan Vildan S, 4 ay önce ilimizde bulunan bir yakının yanına sığındı. Vildan S. yakının kiraladığı bir evde kalmaya başladı. Ankara'da bulunan Erdal Y. eski eşinin nerede yaşadığını tespit etti. Ankara'dan ilimize gelen Erdal Y, Vildan S'nin oturduğu evin yakınındaki bir inşaata girerek gizlendi. Vildan S. geçen Cuma günü marketten ekmek alarak eve giderken pusu kuran Erdal Y, arkasından gelerek ardı ardına bıçağı sapladı. Vildan S. boğazına ve kollarına aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Olayı gören mahalle sakinleri müdahale ederek Erdal Y'e engel oldu. Mahalleli, etkisiz hale getirdikleri Erdal Y'i polise teslim etti. Yaralanan Vildan S. mahalleli tarafından hastaneye kaldırıldı. Boynunun sağ kısmına ve kollarına saplanan bıçak darbeleriyle yaralanan Vildan S. yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından dün taburcu oldu. Erdal Y. ise tutuklandı. 

 

DAHA ÖNCE DE YARALAMIŞ

2 çocuk annesi Vildan S. eşinin ölümle tehdit etmesi üzerine Ankara'dan kaçarak ilimize geldiğini belirterek şöyle dedi: "Ankara'da eşim kısa bir süre cezaevine girdi. Evli bir çifti taciz etti. Cezaevinden çıktıktan sonra bana şiddet uygulamaya devam etti. 2006 yılında da beni bıçakla yaralamıştı ve o olaydan dolayı parmaklarımın ikisi tam tutmuyor. Bana zarar verdi. Boşandıktan sonra ölümle tehdit edince kaçıp yakınımın yanına sığındım." 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑