radyo
radyo

ASAYİŞ

PLAN YAPTI 250 BİN LİRALIK TIR'I ÇALDI

İzmit ilçesinde şoför olarak çalıştığı yaklaşık 250 bin TL değerindeki tırı arkadaşları ile plan yaparak çalıp sattığı öne sürülen şoför ve beraberindeki iki kişi polis ekiplerinin 6 aylık çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

19 Ocak 2018 Saat: 17:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.056 kez okunmuştur

PLAN YAPTI 250 BİN LİRALIK TIR'I ÇALDI
PLAN YAPTI 250 BİN LİRALIK TIR'I ÇALDI

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi Doğu Kışla Parkı mevkisinde park halinde olan Y.K.’ya ait 81 EM 509 çekici ve bu çekiciye bağlı 81 DG 227 plakalı dorse, 17 Haziran 2017 günü saat 15.30 sularında çalındı. TIR’da şoför olarak çalışan S.Y. (38) polis merkezine giderek TIR’ın çalındığı ihbarında bulundu. Yapılan ihbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kameraları, PTS ve MOBESE kameralarını inceleme altına aldı. Yapılan çalışmalar sonucu çalınan TIR’ın İzmit’ten çalınarak İstanbul’a götürülme anına ilişkin kamera kayıtlarına ulaşıldı. Çalınan TIR’ın izine Gebze’de rastlayan polis ekipleri, bir dinlenme tesisinden çıkan TIR’a selektör yaparak yol gösteren 07 NCP 32 plakalı otomobili takibe aldı.

Suçlamaları kabul etmediler

TIR’a eskortluk yaptığı tespit edilen otomobilin sahibi M.E. (44) polis ekipleri tarafından İstanbul Tuzla’da yakalanarak gözaltına alındı. M.E. ifadesinde TIR’ı kendisine A.K. (47) isimli şahsın getirdiğini söylemesi üzerine A.K. isimli şüpheli de Tuzla’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. A.K. ve M.E.’nin ifadeleri üzerine TIR’ın şoförü S.Y. de gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen 3 kişinin de benzer suçlardan kayıtlarının olduğu öğrenilirken ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği öne sürüldü. Polis ekipleri çalınan TIR’ın izine rastlayamazken Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑