radyo
radyo

EKONOMİ

POLİSİN PARMAĞINI KIRAN 3 KİŞİ SERBEST

Geçtiğimiz Cumartesi günü İzmit kent merkezinde yaşanan olayda, motosikletli trafik polisi Hakan Savaş Ay, durdurduğu aracın sigortası olmadığını fark etmiş ve aracın trafik sigortasının en kısa sürede yaptırmasını istediği anlarda Göksun A., İsmail A., Adem K. tarafından saldırıya uğramıştı. Polis hastaneye kaldırılırken 3 kişi gözaltına alındı. Şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

8 Ekim 2018 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.081 kez okunmuştur

POLİSİN PARMAĞINI KIRAN 3 KİŞİ SERBEST
POLİSİN PARMAĞINI KIRAN 3 KİŞİ SERBEST

Alınan bilgi ve iddialara göre, geçtiğimiz Cumartesi günü İzmit kent merkezinde yaşanan olayda, motosikletli trafik polisi Hakan Savaş Ay, durdurduğu aracın sigortası olmadığını fark etmiş ve aracın trafik sigortasının en kısa sürede yaptırmasını istediği anlarda Göksun A., İsmail A., Adem K. tarafından saldırıya uğramıştı.

20 GÜN RAPOR ALDI

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken 20 gün rapor aldığı bildirilmişti. Diğer taraftan ise polise saldırıda bulunan Göksun A., İsmail A. ve Adem K'nın Saraybahçe Polis Karakolunda gözaltına alınmıştı.

SERBEST KALDILAR

Gözaltına alınan Göksun A. ve İsmail A. savcılık tarafından ifadelerinin alınması sonrası serbest bırakıldı. Adem K. isimli şahıs ise nöbetçi mahkemeye çıkarıldıktan sonra serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑