radyo
radyo

ASAYİŞ

RÜŞVETTEN TUTUKLANAN HAKİMİN SERVETİ ŞAŞIRTTI

FETÖ'den tutuklu iş adamından rüşvet alırken suçüstü yakalandığı öğrenilen hakimin serveti de şaşırttı. Hakimin 2 milyon lira değerinde bir villası ve Q7 marka lüks bir cipinin de olduğu belirlendi.

24 Nisan 2017 Saat: 09:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.589 kez okunmuştur

RÜŞVETTEN TUTUKLANAN HAKİMİN SERVETİ ŞAŞIRTTI
RÜŞVETTEN TUTUKLANAN HAKİMİN SERVETİ ŞAŞIRTTI

FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan işadamı Fikret İnan'dan rüşvet aldığı ve tekrar almak için zorladığı iddiasıyla suçüstü yakalanarak gözaltına alınan ve dün gece tutuklanan 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı  Hasan Akdemir kendisine 'kumpas' kurulduğunu iddia etti.

İfadelerinde 'FETÖ ile en etkili mücadele eden' isim olduğunu söyleyen Akdemir 'kripto FETÖ' mensuplarının, Fikret İnan'ın ve savcılığın kendisine 'kumpas' kurduğunu savundu. Mal varlığındaki lüks cipini 'boyalı' diyerek savunan Akdemir, rüşvet konuşmalarını ise Fikret İnan'dan çekindiği için 'Kin ve intikam duygularını söndürmek için yaptım' diye açıkladı. Akdemir'in birlikte tutuklandığı avukat Serap Bindal'ın ofisinin bir anahtarının da hâkim Akdemir'de olduğu, avukat Bindal'ın Akdemir'in mahkemesinde sanık olduğu da belirlendi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑