radyo
radyo

ASAYİŞ

SAHTE POLİSLER AFGAN'LARIN EVİNİ BASTI, TEHDİT EDİP PARALARINI ALDILAR

Denizli'de kendilerini polis olarak tanıtan 5 gaspçı, evlerine girdiği Afganları darp edip bıçak zoruyla para ve değerli eşyalarını alıp kaçtı.

11 Kasım 2017 Saat: 20:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.263 kez okunmuştur

SAHTE POLİSLER AFGAN'LARIN EVİNİ BASTI, TEHDİT EDİP PARALARINI ALDILAR
SAHTE POLİSLER AFGAN'LARIN EVİNİ BASTI, TEHDİT EDİP PARALARINI ALDILAR

Denizli'de, kimliği belirsiz 5 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp girdikleri evde yaşayan  Afganistan uyruklu 4 kişi ile 4 misafirinin para ve değerli eşyalarını bıçak zoruyla gasp etti.

POLİSİZ DEYİP AFGANLARIN YAŞADIĞI EVE GİRDİLER

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında  Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi 1573 Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz 5 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp,  Afganistan uyruklu Amir Amıdı (30), Nure Kaveme (33), Mohammad Sharıf Fakır (42), Sanamollah Mahsunı'nın (22) yaşadığı eve girdi.

DARP EDİP BIÇAK ZORUYLA DEĞERLİ EŞYALARINI ALDILAR

Şüpheliler, evsahibi 4 Afgan ile 4 misafirini bıçak zoruyla bir odaya toplayıp, darp etti, paralarını ve değerli eşyalarını alarak evden çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Evdeki 8 kişi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Mağdurlardan Nure Kavame, "Polisiz diyerek geldiler, kapıyı açtık.

BİRİ BALKONDAN ATLAYIP KAÇTI

Gördük ki hırsızlarmış. Evdeki telefon ve üzerimizdeki paralarımızı aldılar, evde bizi sopalarla dövdüler, ellerinde bıçak vardı. Bizi tehdit ettiler. Biri balkondan atlayarak, diğerleri ise kapıdan kaçtı" diye konuştu. Alınan ifadelerden yola çıkan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑