radyo
radyo

SİYASET

Siyasi parti başkanları terör için toplanıyor...

İstanbul’da yaşanan terör olayı sonrasında tepkisini dile getiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ayın zamanda 7 il başkanı bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi herkes görecek açıklamasında bulundu.

11 Aralık 2016 Saat: 14:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.187 kez okunmuştur

Siyasi parti başkanları terör için toplanıyor...
Siyasi parti başkanları terör için toplanıyor...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “Milletimizin başı sağolsun. Unutmasınlar ki milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. Bizler ahlaklı sorumlu duruşumuzu sonuna kadar koruyacağız. Devletimizin ve milletimizin yanında fedakarca mücadele etmeye devam edeceğiz. İnsan kanından beslenen en küçük acıma duygusuna vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsizler terör cellatları dün gece İstanbul’u kana bulamışlardır” dedi.

 

80 MİLYON TÜRK VATANDAŞI TEK YUMRUK

Bu korkunç terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir diyen Ünlü “Milletimiz sorumluların bulunmasını ve dökülen kanların hesabının sorulmasını beklemektedirler. Unutulmamalıdır ki terörizm amacına asla ulaşamayacaktır. Türkiye çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını bekleyen iç ve dış mihraklar mahvedilip imha edilecektir. 80 Milyon Türk vatandaşı tek yumruk, tek ses olarak hareket edecek ve hainlere kesinlikle göz açtırmayacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalan ailelerine bağ sağlığı dilerken, gazilerimize acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

HERKES DİKKAT EDECEK

İstanbul’da yaşanan terör olayı sonrasında 7 il başkanı bir araya geliyor diyen MHP İl Başkanı Ünlü “Terör olayı hepimizi öldürdü. 7 il başkanı bir araya geleceğiz. Milletimizin her zaman bir arada olduğunu göstereceğiz” derken, siyasi açıklamaların ardından gelen bu olay hakkında Ünlü “Ülkemiz hassas bir dönemden geçmektedir. Siyaset ikinci planda kalmıştır. Devletimizin bekası ön planda tutulmalıdır. Herkes yaptığı açıklamalara dikkat etmek zorundadır. Türk milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Birliğimizi beraberliğimizi bozacak hiçbir duruma izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.         

 

TÜRK MİLLETİ BUNU ASLA DEMEYECEKTİR

Türk milletinin sinir uçlarıyla kimse oynamamalıdır diyen Ünlü “Devletin herşeyden büyük olduğunu kimse unutmasın. Devletin geleceğinin önemli olduğunu tüm siyasi partileri bilmek zorundadır. Bu anlamda 7 il başkanı bir araya gelerek bu mesajı Kocaeli kamuoyuna açıklayacağız” derken, bundan sonra olacaklar hakkında ise Ünlü “Terörü bitirmek için Türk milletinin tek yumruk olduğunu herkes görmektedir. Ama küresel güçler terör faaliyetlerine devam edeceklerdir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Türk milletinin birlik ve beraberliği bozamayacaklardır. İstedikleri kaos olmayacak. Pes mi edelim, vaz mı geçelim, bu şerefsizlere biz yenildik mi diyeceğiz. Asla demeyeceğiz. Türk milleti bunu asla demeyecektir” dedi. 

 

LİDER ÜLKE OLACAĞIZ

Türk milleti küllerinden doğmuş bir millettir diyen Ünlü “Devletimiz çok büyüktür. Suriye’de Güneydoğu’da terör mücadele edilmektedir. Şehir merkezlerinde FETÖ ile mücadele ediliyor. Birlik ve beraberliğin sağlandığı bu dönemde bu yaşananlar tesadüf değildir. Türk milletinin birlik ve beraberliği yükselişi getirecektir. Lider ülke olacağız. Kürsel güçlerde bu durumu bozmak için çalışacaktır. Şehitlerimizden içimiz yanmaktadır. Asla pes etmeyeceğiz. Mücadelemize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑