radyo
radyo

ASAYİŞ

SOKAKTAKİ VATANDAŞIN ÜZERİNDEN ÇIKTI

İzmit ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timlerince yapılan uygulamalarda ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

28 Ekim 2017 Saat: 11:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.330 kez okunmuştur

SOKAKTAKİ VATANDAŞIN ÜZERİNDEN ÇIKTI
SOKAKTAKİ VATANDAŞIN ÜZERİNDEN ÇIKTI

Yunus timlerince Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi durumundan şüphelenilerek kontrol edilen A.D isimli şahıstan 1 adet kurusıkı silah ve 22 adet fişek, Yuvam Akarca’da bulunan bir Avm civarında Ö.İ isimli şahıstan 4 gram esrar maddesi, Yahya Kaptan mahallesindeki bir AVM market yakınlarında C.K isimli şahsa ait 13 gram bonzai maddesi, Tren Garı önünde yapılan uygulamada ise durumundan şüphelenilen V.Y isimli şahısta yapılan üst aramasında 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

c0a9856f-1d9d-472d-b97f-81d862ee90d5.jpg

Gün içerisinde İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri’nin devam eden uygulamasında, Tren Garı önünde yapılan uygulamada durdurulan bir araç içerisindeki şahısların yapılan kimlik kontrollerinde İ.Ö ve İ.M isimli şahıslar olduğu belirlendi. Araçta yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek elde edildi. Yine Tren Garı bölgesinde Polislerden kaçan, Ömer Türkçakal bölgesinde durdurulan araçta bulunan E.K ve T.K. isimli şahsılar üzerinde yapılan aramada 4 gr esrar maddesi elde edildi. Şüpheli şahısların işlemleri yapılmak üzere Polis merkezine götürüldü. Uygulamaların aralıksız devam edeceği kaydedildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑