radyo
radyo

SİYASET

SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu: Onları bozguna uğratacağız

SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu “Hiçbir terörist faaliyet bizi birbirimize düşman edemez. Millet olarak bu coğrafyayı nasıl vatan edindiğimizi ve sorumluluklarımızı net bir şekilde biliyoruz. Bizler de onları bozguna uğratacağız” dedi.

24 Aralık 2016 Saat: 12:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.159 kez okunmuştur

SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu: Onları bozguna uğratacağız
SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu: Onları bozguna uğratacağız

Saadet Partisi Kasım Ayı İl Divan Toplantısı, Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy, tüm İl ve İlçe Teşkilatları ve çok sayıda partili katılım sağladı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, son günlerde çok sayıda şehit verdiğimiz terör saldırılarını kınarken “Türkiye’de huzuru, barışı, kardeşliği tehdit eden durumlarda bizler daha fazla kenetleniriz. Hiçbir terörist faaliyet bizi birbirimize düşman edemez. Bizler de onları bozguna uğratacağız. Bizi dipsiz kuyulara itmek isteyenlere söyleyeceğimiz şudur. Biz bin yıldır bu toprakları vatan bilmişiz. Şimdiye kadar hiçbir olayda boyun eğmedik. Bunlara mı boyun eğeceğiz?” dedi.

 

BİZLER DE ONLARI BOZGUNA UĞRATACAĞIZ

İl Başkanı Sinan Ejderoğlu “Beşiktaş’ta, Kayseri’de ve Suriye’de şehitlerimiz var. Son derece üzüntü duyduk. Şehrimizden de üç gün içerisinde Abdülsamet Özen ve Raşit Yücel Kayseri’de Binbaşı Bülent Albayrak da Suriye’de şehit düşmüştür. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Terör örgütü ve arkasındakiler hainliklerini bir kez daha ortaya koymuşlardır. Şehitlerimizin tamamen bizim içimizden ve bizim vatanımızın evlatları olduğunu hiçbir zaman unutmayınız. Burası Türkiye. Türkiye’de huzuru, barışı, kardeşliği tehdit eden durumlarda bizler daha fazla kenetleniriz. Hiçbir terörist faaliyet bizi birbirimize düşman edemez. Millet olarak bu coğrafyayı nasıl vatan edindiğimizi ve sorumluluklarımızı net bir şekilde biliyoruz. Bizler de onları bozguna uğratacağız” dedi.  

 

MÜSLÜMAN ÜLKELERİN ÜZERİNDE

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların 40 yıldır farklı şekilde tezgah ediyorlar diyen Ejderoğlu “Bunların amaçları Türkiye’nin madden ve manen güçlü olmasını engellemektir. Dünyada adil bir düzenin kurulması için ülke olarak çaba sarf etmekteyiz. Aslında bütün Müslüman ülkelerin üzerinde oynanan oyunlar net bir şekilde görülüyor. PKK’nın, DAEŞ’in, PYD’nin, YPG’nin varlık sebebini bilmeyeniniz var mı? Bu sıkıntıları neden yaşıyoruz, herkes biliyor. Bu kadar bilinen gerçeklere rağmen hala bu örgütlerin arkasındaki ülkelerle birlikte çözüm aramak mantık dışıdır” açıklamasında bulundu.

 

HİÇBİR OLAYDA BOYUN EĞMEDİK

İslam ülkeleri tek tek yalnız bırakılıyor diyen Ejderoğlu “Etnik ve mezhepsel oyunlarla fitne ve fesat sokulmak isteniyor. Bizi dipsiz kuyulara itmek isteyenlere söyleyeceğimiz şudur: Biz bin yıldır bu toprakları vatan bilmişiz. Şimdiye kadar hiçbir olayda boyun eğmedik. Bunlara mı boyun eğeceğiz? Ortak acılarımız, ortak sevinçlerimiz 79 milyon insanımızı bütün farklılıklarıyla tüm farklı kesimleriyle daha mutlu, daha huzurlu ve daha güçlü bir Türkiye umudunda pekiştirmektedir. İl Divan Toplantımız şimdiden hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu. Ejderoğlu’nun konuşmasının ardından başlayan toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑