radyo
radyo

SİYASET

Tahsin Tarhan: Sirmen’i kurban ettiler!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, KEV Kongresi’nde Sefa Sirmen’in haksız bir yargılanma sonucu zor günler geçirdiğini belirtti. Tarhan ayrıca, kent idarecilerinin Kocaeli markasını yok ettiklerini de ifade etti.

25 Aralık 2016 Saat: 12:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.224 kez okunmuştur

Tahsin Tarhan: Sirmen’i kurban ettiler!
Tahsin Tarhan: Sirmen’i kurban ettiler!

100 MİLYONA YAPTI, 500 MİLYONA SATTILAR

Sirmen’in kent için iyi niyetli çalışmalar yaptığını ancak bunun karşılığını zarar görerek aldığını ifade eden Tarhan şu şekilde konuştu: Çok değerli başkanımız Sefa Sirmen’e geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyorum. 1994 yılında başlayan yargı süreci bu günlere kadar devam etti. İzgaz’ı o kadar kaliteli yapmışlar ki depremde bile o yapı en küçük bir hasar almadı. 100 milyon liraya yapılan bir değer, bugün 500-600 milyona satıldı. Ancak Sefa Bey’in iyi niyetli çalışmaları ona zarar vermiştir. Sirmen, haksız bir yargılanma sonucu zor günler geçirmektedir.

 

ESKİDEN 41 PLAKANIN BİR DEĞERİ VARDI

Eskiden 41 plakanın, Kocaelispor’un bir değeri vardı. Bugün bunlar kayboldu. Kocaelispor amatörlerde süründü. Ancak mevcut yönetim markayı parlatmaya başladı. Kentimiz, İstanbul’a gidilirken üzerimizden geçilen bir şehir oldu. Ben gençlerden çok şey bekliyorum. Kocaelispor’un mevcut yönetimi Kocaelispor’u amatörden aldı ve 20 bin kişinin tribünlere gelmesini sağladı. Avrupa liglerinde mücadele etmiş bir kulübün çıtasını daha da yukarılara çekeceklerine inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanının verdiği sözün takipçisi olacağımızı da belirtiyor kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑