radyo
radyo

SİYASET

TRAMVAY SEFERLERİ HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Büyükşehir’in dün yapılan mart ayı meclisinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu tramvay hattını batıda Seka Devlet Hastanesi’ne ve doğuda da Şehir Hastanesi’ne kadar uzatmak istiyoruz” dedi.

16 Mart 2017 Saat: 21:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.317 kez okunmuştur

TRAMVAY SEFERLERİ HAZİRAN'DA BAŞLIYOR
TRAMVAY SEFERLERİ HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin mart ayı meclis toplantısı dün Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığındaki toplantıda 130 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, yapımı süren tramvay projesi ile ilgili olarak ilginç bir detayı kamuoyu ile paylaştı.

 

“TRAMVAY HATTI UZAYACAK”

Karaosmanoğlu, “Tramvay projesini uzatma düşüncemiz var. Seka Devlet Hastanesi ve bölgedeki okullara doğru hattı uzatacağız. Net karar verilmedi, karar verdiğimizde konu meclise gelecek. Ayrıca hattın Şehir Hastanesi’ne kadar uzaması için makas bırakıldı. Mart sonunda deneme seferlerine başlamayı planlıyoruz. Denemeler insansız olarak yapılacak. Haziran ayında ise tramvayı kullanmaya başlayacağız” dedi.

 

DOĞAN-TAŞDEMİR POLEMİĞİ

Bu arada gündem görüşmeleri sırasında İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile CHP’li Engin Taşdemir arasında atışma yaşandı. Kandıra’daki hizmetler ve ilçeye kazandırılacak olan okul ile ilgili olarak Ünal Köken ve Taşdemir arasındaki tartışmaya müdahil olan Nevzat Doğan, “CHP’liler saçma konuşuyor. Arkadaş kendini kahvede zannediyor. Kandıra’ya yapılan okul neden size batıyor. Haddinizi, seviyenizi bilin” dedi.

_dsc0068.jpg

CHP’DEN BİR ŞERH DAHA

Doğan’ın sözlerine öfkelenen CHP’li Engin Taşdemir, “Nevzat Bey senin karşında personelin yok laflarını dikkatli seç” diyerek tepkisi dile getirdi. Bosna Hersek’in Glamoç şehrinde İslam Birliği’ne ait olan arsaya Glamoç Eğitim ve Kültür Merkezi’nin Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) üyelerinin destekleriyle inşa edilmesine CHP şerh koyarken madde AKP’nin oylarıyla kabul edildi. Ambulansla Hasta Nakil Hizmetleri ile ilgili olarak konuşan Engin Taşdemir, araçların kiralanmaması gerektiğini belirterek satın alınması önerisini getirdi. Başkan Karaosmanoğlu ise “Hizmet alımı daha karlıdır” diyerek bu görüşe karşılık verdi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑