radyo
radyo

SİYASET

TÜRKİYE'DE MUHALEFETİN DURUMU NE Kİ, İZMİT'TE NE OLSUN

Ülkenin ekonomik, siyasal durumu ve dış politikası zor günler yaşarken, Kocaeli'de özellikle Merkez İlçe olan İzmit'te tramvay inşaatı nedeniyle 2 yıldır esnaf işkence çekerken, iflaslar yaşanırken, siyasi muhalefetin seviye düşüklüğü vatandaşta endişe yaratıyor.

19 Şubat 2017 Saat: 09:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.540 kez okunmuştur

TÜRKİYE'DE MUHALEFETİN DURUMU NE Kİ, İZMİT'TE NE OLSUN
TÜRKİYE'DE MUHALEFETİN DURUMU NE Kİ, İZMİT'TE NE OLSUN

CHP İZMİT İLÇE BAŞKANI KÜÇÜKKAYA HAYIRETTİN'İ EVLENDİRİYORMUŞ!

CHP İzmit İlçe Başkanı olan Mehmet Ümit Küçükkaya, İlçe Başkanı olduktan sonra, muhatap aldığı kimselere ki, başta kendisi gibi magazinsel paylaşımlar yapmayı seven İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut olmak üzere, sosyal medya sözleri ve paylaşımları ile muhalefet yapmaya gayret gösteriyor.

Özellikle CHP'ye gönül verenler ile, İktidar partisinin gidişatından hoşlanmayan vatndaşlar ise, "MHP'nin durumu ortada, CHP'de sosyal medya muhalefeti olmuş, İzmit'te işimiz çok zor" yorumu yapıyor.

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'nın en son dev icraatı ise, HAYIRETTİN adıyla yarattıkları karakteri HAYIRİYE diye bir karakterle evlendirmek olmuş. 

Sıyasetteki bu ciddiyetsizlik o beldede yaşaninsanları siyasi endişe düşürür, birilerinin Hayırettin ile Hayıriye'nin çocukları olmadan bunu Mehmet Ümit Küçükkaya'ya anlatması lazım.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑