radyo
radyo

EKONOMİ

VERAL İNŞAAT, İZMİT'TEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ YAPAMAYIP KAÇIP GİDER Mİ?

Kentsel dönüşüm için İzmit'in en eski ve Gayrimenkûl olarak en kıymetli mahallelerinden olan Veli Ahmet ve Hacı Hızır Mahallelerini kendisine hedef seçen Veral İnşaat, 1 yıl önce kazmayı vurmayı planladığı mahallelerde halen bir yıkım ve temel atma yapmadı.

11 Temmuz 2017 Saat: 13:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.000 kez okunmuştur

VERAL İNŞAAT, İZMİT'TEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ YAPAMAYIP KAÇIP GİDER Mİ?
VERAL İNŞAAT, İZMİT'TEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ YAPAMAYIP KAÇIP GİDER Mİ?

Türkiye'de pekçok inşaat şirketinin zor günler yaşadığı şu son dönemde, İzmit'te Kentsel Dönüşüm işine girişen ancak ekibiyle birlikte Gayrimenkul ve hak sahiplerine pek te güven vermeyen VERAAL İNŞAAT adındaki firma ile ilgili vatandaştan ciddi şikayetler alıyoruz.

Bazı hak sahipleri, "Kandırıldığımızı düşünüyoruz, ancak vekaletleri verdik, sözleşmeler imzaladık. geri dönüşümüz de çok zor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz." gibi cümlelerle tedirginliklerini dile getiriyorlarmış.

En son Kahramanmaraş'ta, bir müteahhit, topladığı  6 Milyon TL ile, 80 tane vatandaşı açıkta bırakıp, sırra kadem bastı haberleri medyada yer alınca, İzmit'li hemşehrilerimiz haklı olarak iyice endişe duymaya başladılar. 

Kahrmanmaraş'lı müteahhit Abdülhalim Güneş, bıraktığı mektupta, "malum kriz dönemindeyiz, ya kafama sıkacaktım ya da kaçıp durumumu düzeltip gelip sizlere borcumu ödeyekcetim" demiş. Vatandaş kan ağlıyor. 

Bütün paraları gitti Ofisin camındaki yazıyı görünce şoke oldularBütün paraları gitti Ofisin camındaki yazıyı görünce şoke oldular

İnşaata başlayamayan, verdiği sözleri tutamayan VERAL İNŞAAT firmasının, vatandaşı rahatlatmak amacıyla, yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑